Tidligere FC Midtjylland angriber scorer hat-trick på seks minutter for La Liga topholdProfimedia
Den tidligere FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk scorede hat-trick på seks minutter, fra det 13. til 19. minut for Girona, da topholdet i den spanske La Liga efter at være bagud 1-0 hjemme mod Sevilla, vandt kampen 5-1.

Sevilla har haft en meget skuffende sæson og ligger helt nede på 17.pladsen i ligaen, alligevel kom de foran efter ti minutter ved Isaac Romero, men det blev såmænd blot indledningen på Dovbyks imponerende one-man- show.

Først udlignede han med et hovedstød på et oplæg fra Savio og blot to minutter senere var han på pletten igen med et let tap-in efter en assist fra Portu. Og han afsluttede sit hat-trick efter 19 minutter med et flot langskud fra kanten af feltet.

Girona - Sevilla
Girona - SevillaFlashare

Sensationsholdet fra Girona var dog ikke færdige endnu, og de satte endnu et søm i Sevillas ligkiste efter 56 minutter, da Viktor Tsygankov kom på scoringstavlen efter endnu et oplæg fra Savio.

Og Cristian Stuani fuldendte en helt igennem miserabel aften for Sevilla med et femte mål et minut før tid.

Girona fører nu ligaen et point foran Real Madrid. Girona har dog spillet en kamp mere end madrilenerne.