Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere fyret sportschef i Dansk Orienterings-Forbund bliver ny direktør for Dansk Atletik

Tidligere fyret sportschef i Dansk Orienterings-Forbund bliver ny direktør for Dansk Atletik
Tidligere fyret sportschef i Dansk Orienterings-Forbund bliver ny direktør for Dansk AtletikProfimedia
Dansk Atletik har fundet manden, der skal besætte den ledige stilling som direktør. Og det viste sig, at forbundet allerede havde sin foretrukne kandidat på kontoret.

Den nye direktør bliver nemlig Lars Lindstrøm, der siden september sidste år har været konstitueret sekretariatsleder og nu bliver forfremmet. Det skriver forbundet på sin hjemmeside.

"Lars Lindstrøm har en lang karriere bag sig som træner og sportschef på allerhøjeste niveau, men siden september har han varetaget den administrative ledelse af DAF. I den periode har han overbevist os i bestyrelsen om sine kvaliteter, og det ligger til grund for fastansættelsen som direktør", siger Dansk Atletiks formand, Simone Frandsen.

43-årige Lindstrøm har tidligere været landstræner i Dansk Orienterings-Forbund, Dansk Atletik og Triatlon Danmark. I januar blev han teamleder og i september konstitueret sekretariatsleder i atletikforbundet.

"Jeg har gennem dette efterår opdaget, i hvor høj grad jeg finder glæde ved at være med til at udvikle og løfte et forbund som DAF. "Det har jeg håbet på, at jeg kunne få lov til at fortsætte med på fast basis, og derfor er jeg rigtig godt tilfreds med udnævnelsen", siger Lars Lindstrøm, der indtrådte som sekretariatsleder i Dansk Atletik 1. oktober 2021.

Lars Lindstrøm blev fyret som sportschef for Dansk Orienterings-Forbund i december 2019 efter at 12 løbere ifølge Jyllands-Posten havde klaget over hans adfærd og arbejdsmetoder.

Blandt andet blev Lars Lindstrøms ledelsesstil beskrevet som manipulerende, diktatorisk og ekskluderende. Men Lars Lindstrøm afviste alle anklager og stævnede DOF for usaglig fyring og ærekrænkelse. DOF og Lindstrøm valgte senere at indgå forlig i sagen 

Omtaler