Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere landsholds-es i krise i PSG: Nu spekuleres der i hans tilbagevenden til Füchse

Kan Jacob Holm være på vej tilbage til PSG?
Kan Jacob Holm være på vej tilbage til PSG?ČTK / Panoramic / Kevin Domas
Efter at Paul Drux har afsluttet karrieren i Füchse Berlin er der pludselig blevet mangel på højrehåndede spillere på backpladserne i venstre side og derfor går rygterne nu på om Jacob Holm hentes tilbage fra Paris St. Germain

Ifølge det tyske medie Bild har danskeren afvist en henvendelse fra VfB Stuttgart netop fordi der er planer om at hente ham tilbage til hans tidligere arbejdsgiver i Berlin, der grundet personalemangel i venstre side samt det fortættede kampprogram har stærkt brug for en mand med Holms kvaliteter. 

For godt to uger siden blev klubbens sportsdirektør Bob Hanning spurgt ind til emnet i et interview med handball-world, hvor han svarede:

"Det planlægger vi ikke i øjeblikket. Vi har stadig en masse potentiale, som vi ikke har udnyttet endnu." Sammen med Lasse Andersson er Mattes Langhoff dog den eneste tilbageværende højrehåndsspiller på Füchse Berlins backpladser.

Jacob Holm forlod overraskende Füchse Berlin med øjeblikkelig virkning  til fordel for PSG efter fem sæsoner i sommeren 2023 på et tidspunkt, hvor han stadig havde et års kontrakt med Bundesliga-klubben.

Bob Hanning forklarede dengang, at han ærgrede sig over Holms afgang: "Jacob informerede os tidligt om sin intention om at flytte. Jeg fortryder virkelig hans afgang og ville gerne have, at han havde spillet for Füchse i nogle år endnu. Jeg ønsker Jakob alt godt."

Jacob Holm understregede også, at han var glad for at være i Füchse, men ikke kunne afslå den mulighed, der var opstået i Paris.

"Jeg vil gerne takke alle Füchse-fans for fem fantastiske år. Jeg er meget stolt over at have været en del af denne klub i fem år og have båret den grønne Füchse Berlin-trøje," sagde Jacob Holm

Jacob Holm har dog haft det svært i Paris, hvor han kun får begrænset spilletid og blev ikke nomineret til det danske landshold til både EM 2024 og OL.

Efter at have flyttet fra Ribe-Esbjerg til den tyske hovedstad i sommeren 2018 udviklede han sig til en landsholdsspiller i Berlin, blev han verdensmester med Danmark i 2021 og 2023 i sin Füchse-tid og vandt OL-sølv i 2021.

I sin sidste Füchse-sæson scorede han også 137 mål alene i ligaen. Hvorvidt flere følger er fortsat uklart.