Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Liverpool-profil tæt på klammeri med medspiller i stor Ajax-sejr

Jordan Henderson var meget utilfreds med Bertrand Traore
Jordan Henderson var meget utilfreds med Bertrand TraoreMarcel van Dorst / Zuma Press / Profimedia
Jordan Henderson måtte adskilles fra Ajax-holdkammeraten Bertrand Traore under det hollandske holds Europa League-sejr over Besiktas.

På trods af en sejr på 4-0, kogte temperamentet over tidligt i anden halvleg efter en række fejl, som kunne have været dyre for det hollandske mandskab.

Lige efter en times spil, hvor Ajax havde solidt kontrol om kampen med en 3-0 føring, mistede Traore bolden i et farligt område på sin anden banehalvdel.

Holdkammeraterne kom dog den tidligere Chelsea-angriber til hjælp og fik raget kastanjerne ud af ilden i en episode, der nær kunnet have givet det tyrkiske mandskab en livlinje, men Henderson var ikke umiddelbart villig til at tilgive og glemme episoden.

Den oprørte Henderson var tæt på at komme i klammeri med sin holdkammerat før andre Ajax-stjerner fik adskilt de to kamphaner.

Kian Fritz-Jim trak derefter Henderson væk fra episoden, før han fortalte Traore, der hele vejen igennem havde erklæret sin uskyld, at fokusere på at gøre det godt igen.

Traore forblev kun på banen i yderligere fem minutter, før manager Francesco Farioli erstattede landsholdsspilleren fra Burkina Faso med Brian Brobbey.

Efter kampen blev Henderson spurgt ind til episoden af hollandsk ESPN: "Mit øjeblik med Traoré? Hvis du har set mig spille gennem årene, er det ret normalt for at være ærlig. Det er fodbold! Vi vil vinde, vi vil forbedre os! Nogle gange sker disse ting, men det er godt, det holder alle på tæerne."

Omtaler