Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Real Madrid-træner skal sætte mere bid i Wolves

Molineaux, Wolverhamptons hjemmebane
Molineaux, Wolverhamptons hjemmebaneProfimedia
Den engelske Premier League klub Wolverhampton Wanderers har ansat den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui som deres nye træner

Den 56-årige Julen Lopetegui overtager holdet den 14.november, når Premier League holdene holder pause i forbindelse med VM-slutrunden i Qatar.

Lopetegui var klubbens førstevalg til at overtage efter Bruno Lage, men i første omgang valgte han at sige nej for at være tæt på sin aldrende far i Spanien. Nu har han imidlertid ændret mening.

"Julen er en top-træner med fantastisk erfaring på elitenivau", siger Woverhamptons bestyrelsesformand Jeff Shi. "Siden begyndelsen har Julen været vores førstevalg til at overtage trænerjobbet og vi ser frem til at byde ham og hans team velkommen i de kommende uger."

Lopetegui´s første kamp for Wolverhampton bliver ude mod Everton den 26. december. Den tidligere Real Madrid træner har trænet Sevilla gennem de seneste tre sæsoner, men blev fyret i kølvandet på nederlaget til Borussia Dortmund i oktober. Lopetegui havde ellers ført klubben til Europa League titlen i 2020.