Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tiger Woods gennemgår vellykket operation i lænden i Florida

Tiger Woods efter sin Masters-runde i år
Tiger Woods efter sin Masters-runde i årREUTERS / Maja Smiejkowska
Tiger Woods (48) siger, at han fredag gennemgik en vellykket operation i lænden, som han håber vil reducere de rygsmerter og spasmer, der har hæmmet ham i denne sæson.

Woods gennemgik en "mikrodekompressionsoperation af lændehvirvelsøjlen for nervepåvirkning" i West Palm Beach, Florida, og lægen, der udførte operationen, anså den for at være en succes, ifølge en erklæring, der blev lagt ud på Woods' officielle X-konto.

"Operationen gik glat, og jeg håber, at det vil hjælpe med at lindre de rygkramper og smerter, jeg oplevede gennem det meste af 2024-sæsonen," sagde den 15-dobbelte major-mester.

"Jeg ser frem til at tage fat på genoptræningen og forberede mig på at vende tilbage til normale livsaktiviteter, herunder golf."

Woods havde et begrænset program i år og spillede kun ved Genesis Invitational og ved de fire majors. Hans sidste start var ved British Open i juli, hvor han missede cuttet.

Amerikaneren, der har vundet 82 gange på PGA Touren, og som var tæt på at afslutte sin karriere i en bilulykke i det sydlige Californien i 2021, har sagt, at han vil fortsætte med at spille golf, så længe han tror på, at han kan vinde.