Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Timo Werner om Chelsea-exit: "Til sidst ville jeg vist bare gerne væk"

Timo Werner har fundet spilleglæden igen i Leipzig.
Timo Werner har fundet spilleglæden igen i Leipzig.RONNY HARTMANN/AFP
Den tyske landsholdsangriber Timo Werner vendte tilbage til RB Leipzig fra Chelsea FC sidste sommer, bl.a. på grund af holdets daværende manager Thomas Tuchel.

 "Jeg havde et rigtig godt første halvår i Chelsea. Jeg scorede mål og spillede gode kampe," siger den 26-årige angriber forud for CL- ottendedelsfinalen mod Manchester City.

"Så blev det hele lidt glemt af træneren, og det var ikke rigtig fair."

Werner vendte tilbage til RB Leipzig i sommer efter to år i London. I Chelsea var angriberen startet under Frank Lampard, inden Tuchel overtog i begyndelsen af 2021 og senere vandt Champions League. I sin første sæson scorede Werner tolv mål i 52 turneringskampe, og i 2021/2022-sæsonen scorede han elleve mål i 37 kampe. I mellemtiden var Werner blevet hårdt kritiseret i medierne, blandt andet på grund af for mange brændte chancer.

"Ja, måske ville jeg til sidst bare gerne væk," siger Werner.

"Det var også en af grundene til, at jeg måtte tilbage til Leipzig for at have det sjovt igen. Det følte jeg ikke længere, at jeg havde, og det har man brug for for at få succes. I sidste ende kan en træner lide nogle spillere mere end andre - det er helt normalt, og det må man acceptere."

Der var også indkøbet af Romelu Lukaku for 113 millioner euro fra Inter Milan i sommeren 2021, der fik det til at krakelere for Werner.

"Romelu var en fantastisk angriber og skulle jo spille efter at have kostet så meget, og jeg følte mig slet ikke værdsat nok," sagde Werner.

"Måske var det også grunden til, at jeg havde op- og nedture."