Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tjekkisk forhenværende fodboldstjerne vender tilbage til isen: En ægte professionel

Petr Čech er tilbage i ishockeymålet.
Petr Čech er tilbage i ishockeymålet.Profimedia
Den tidligere fodboldmålmand, 42-årige Petr Čech, er klar til at vende tilbage til ishockeymandskabet Belfast Giants. Den tidligere Chelsea- og Arsenal-målmand deltager nemlig i weekendens forberedelseskampe mod Cardiff Devils og det britiske landshold, som forbereder sig til OL-kvalifikationen. Han erstatter Jackson Whistle, som i øjeblikket er med landsholdet.

"Jeg ser frem til at komme tilbage til Belfast. Alle ved, hvad jeg føler for Giants. Det var fantastisk at være sammen med holdet i sidste sæson, så jeg glæder mig til at være tilbage og deltage i træningen, mens Jackson er sammen med det britiske hold, " siger Čech.

Den tjekkiske rekordholder på fodboldlandsholdet begyndte at spille hockey, efter at hans fodboldkarriere sluttede i 2019, og han nåede hele vejen fra fjerde division til den bedste række. I sidste sæson fik han to gæsteoptrædener for Belfast, og i november spillede han næsten fem minutter for dem mod Glasgow Clan og bidrog til en 5-1-sejr.

"Peter hjalp os meget i sidste sæson, da vi havde problemer i målet på grund af skader. Han er en ægte professionel og en dokumenteret vinder, og det vil være et stort aktiv for holdet at have ham blandt spillerne til træning," siger Belfast-træner Adam Keefe.

"Peter er en af de hårdeste arbejdere på isen, og det er dejligt at se ham. Vi er glade for at byde ham velkommen tilbage," tilføjer den canadiske træner om Champions League-vinderen og den firedobbelte Premier League-mester.