To danskere på banen da bosnisk stjerne sendte Atalanta til tælling i Bergamo

Edin Dzeko sendte Atalanta til tælling i Bergamo
Edin Dzeko sendte Atalanta til tælling i BergamoProfimedia
Joakim Mæhle startede inde, mens Rasmus Højlund var på bænken, da Inter kæmpede sig til en 3-2 sejr i Bergamo mod Atalanta

Inter måtte sætte sin lid til målmand Andre Onana, som i begyndelsen af kampen diskede op med en lang række flotte redninger. Men landsholdsmålmanden fra Cameroun måtte alligevel give fortabt, da Ademola Lookman omsatte et straffespark begået af Stefan de Vrij.

Gæsterne fik udlignet ti minutter før pausen, da den bosniske stjerneangriber Edin Dzeko smart dirigerede bolden i mål med hælen. Ti minutter efter pausen viste Dzeko igen sin målnæse og sendte Inter foran 2-1. Fem minutter senere blev det endnu værre for hjemmeholdet, da Jose Luis Palomino var uheldig og scorede selvmål i forbindelse med et hjørnespark.

Palomino fik dog rettet op på sin fejl efter 77 minutter, da han fik reduceret til 3-2, men trods forøget pres i slutfasen lykkedes det ikke Atalanta, der skiftede Rasmus Højlund ind midtvejs i 2. halvleg, at udligne. Og dermed kunne Inter vende snuden hjem mod Milano med en sejr, der sender dem op på fjerdepladsen, mens Atalanta røg ned på sjettepladsen med nederlaget.