Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Topkamp i Bundesligaen - Lindstrøm og Frankfurt skal på revanchetogt hos Bayern München

Jesper Lindstrøm, her i kamp for Frankfurt mod Freiburg, skal i kamp mod Bayern.
Jesper Lindstrøm, her i kamp for Frankfurt mod Freiburg, skal i kamp mod Bayern.Photo by Thomas KIENZLE / AFP
Lørdag aften er der topkamp i Bundesligaen. Ligaduksene fra Bayern München byder velkommen til Eintracht Frankfurt som ligger på fjerdepladsen.

Foran deres eget hjemmepublikum kom Frankfurts sæson virkeligt dårligt fra land, da de tabte de to klubbers omvendte opgør i sæsonpremieren med 6-1. En horribel første halvleg for Frankfurt, hvor Bayern reelt lukkede kampen og førte med 5-0.

En gentagelse på lørdag virker usandsynlig - dertil er Frankfurt i øjeblikket i for god form.

Termen topkamp bruges ofte i flæng, men er denne gang en passende beskrivelse, når de tyske mestre møder Europa League-vinderne, hvor kun fem point adskiller de to klubber i Bundesliga-tabellen.

Med en sejr kan Frankfurt altså minimere afstanden til to point.

Bayern München har i øjeblikket rigeligt at se til udenfor kridtstregerne. Serge Gnabry må affinde sig med spørgsmålet om, hvordan hans prioritering er. Mode eller fodbold?

Den almindelige Bayern-fan frygter netop dette spørgsmål. Er vi vidne til FC Hollywoods tilbagevenden i en version 2.0?

Bayern har lagt fra land efter genstarten med to uafgjorte kampe, blandt andet takket være en sen udligning af Joshua Kimmich i sidste kamp mod FC Köln.

Bayerns cheftræner Julian Nagelsmann sagde helt ærligt, at "et point er ikke nok", da hans hold jagter en ellevte Bundesliga-titel i træk.

Bayern har dog ikke tabt i Bundesligaen siden september 2022, hvor de tabte 1-0 til Augsburg, og burde derfor uden problemer kunne komme tilbage på sporet.

Selvom Bayern er et af kun tre ubesejrede hjemmehold i Bundesligaen, kan kampen nærmest kun blive en rigtig god kamp. Det skyldes, at Eintracht Frankfurt var et af blot to hold, der slog Bayern i Bundesligaen i sidste sæson, men Bayern har dog vundet de to seneste møder.

Julian Nagelsmann viste sin påskønnelse af Eintrachts præstationer på et pressemøde inden kampen og gav et indblik i, hvordan de vil tackle det stærke Frankfurt "Frankfurt har stor kvalitet og meget god fysik. Det vil ligne Leipzig-kampen. De spiller en fremragende i denne sæson. Vi også nødt til at investere fysisk i morgen og kæmpe hårdt”.

Forskellen mellem Bayern og Frankfurt
Forskellen mellem Bayern og FrankfurtFlashscore

Holdet fra delstaten Hessen, er nu en reel magt i tysk fodbold. Uafgjort 1-1 mod Champions League-kandidaterne fra Freiburg så Frankfurt falde fra anden- til fjerdepladsen inden denne weekend.

Med kun to point mellem fjerde- og syvendepladsen efter 17 kampe, bliver der en interessant kamp om de europæiske pladser frem til slutningen af ​​sæsonen.

Som allerede nævnt vandt München den første kampe med 6-1 - men en gentagelse på lørdag virker som sagt usandsynlig. At de er i knockout-fasen i ​​Champions League er heller ikke tilfældigt. Det vil dog stadig være svært for Frankfurt imod Bayern. Med 57 nederlag har de faktisk tabt oftere end noget andet Bundesliga-hold mod Bayern.

Frankfurts cheftræner Oliver Glasner understregede dog Frankfurts ambitioner i München på et pressemøde

”Der er bestemt lettere opgaver. Men vi er ser frem til at komme til Bayern med en masse energi og vil gøre alt for at vinde”, og satte også lidt ord på Frankfurt præstation i første halvdel af sæsonen: ”Vores 31 points er den mest succesrige første halvdel af sæsonen siden indførelsen af ​​tre-points reglen. Vi gjorde meget godt og viste utrolig konsekvens. Jeg er tilfreds med første halvdel af sæsonen, også med vores spillestil”.

Danske Jesper Lindstrøm må forventes af få en hovedrolle hos Eintracht Frankfurt. Den danske landsholdsspiler har i sæsonens 16 kampe hiftil lavet syv mål og en enkelt oplæg.