Tottenham tabte vigtigt skridt i kampen om Champions League billetter mod Aston VillaAFP
Tottenham tabte et meget skridt i kampen om Champions League pladserne da de meget overraskende på hjemmebane tabte med 2-0 til Aston Villa i den engelske Premier League.

Tottenham har sæsonen igennem startet deres kampe meget langsomt og der var sandt for dyden også langt mellem snapsene i en 1. halvleg, der rent chancemæssigt kun bød på en enkelt hovedstødschance til Harry Kane

På trods af fantastisk opbakning hjemme på Tottenham Hotspur Stadium havde Tottenham generelt utroligt svært ved at skabe chancer mod et godt organiseret udehold, der ikke tillod Spurs meget plads, at arbejde med.

Kampen var generelt meget fattig på chancer ind til det 50. minut, hvor Aston Villa tog en meget overraskende føring efter en grim målmandsfejl af Hugo Lloris.

Den franske landsholdsmålmand tabte et langskud fra Douglas Luiz, Ollie Watkins samlede returen hurtigt op, og afleverede bagud mod Emiliano Buendia, der sendte bolden sikkert i nettet.

Tottenham - Aston Villa
Tottenham - Aston VillaOpta by Stats Perform

Man forventede en reaktion fra hjemmeholdet, men den eneste forandring i Tottenhams spil, var at der sneg sig endnu flere frustrationer og grimme frispark ind i sæsonens måske værste præstation for Antonio Conte's tropper.

Og i stedet lukkede Aston Villa kampen med deres andet mål efter 74 minutter, da Watkins stjal bolden fra Harry Kane og afleverede bolden dybt ind i feltet til Douglas Luiz, der let passerede Lloris.

Tottenham forsøgte desperat et comeback, men Aston Villa tillod ikke Spurs at komme tilbage i kampen til hjemmepublikummets store frustration.

Tottenham ligger på femtepladsen i tabellen med 30 points for 17 kampe mens Aston Villa ligger nr. 12 med 21 points for 17 kampe.