Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Træningskamp mod AGF kan vise sig at være dyr for HSV: Topscorer potentielt skadet

Glatzel måtte forlade træningskampen mod AGF før tid
Glatzel måtte forlade træningskampen mod AGF før tidProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn
Gårsdagens træningskamp mod AGF kan vise sig at blive dyr for HSV eftersom klubbens topscorer Robert Glatzel måtte udgå med, hvad der lignede en forstrækning på indersiden af låret og nu potentielt må tage til takke med en plads på sidelinjen.

Angriberen, der meget usædvanligt brændte et straffespark, tog sig til lyskenområdet omkring ti minutter før slutfløjt og måtte derefter behandles i flere minutter. Han forlod derefter banen haltende. 

HSV har endnu ikke kommenteret hændelsen eller yderligere undersøgelser. Én ting står dog klart: Hvis Glatzel er ude på grund af en skade, vil det være et bittert slag for holdet eftersom Glatzel var i storform i den overraskende sejr på udebane i sidste weekend over førerholdet Fortuna Düsseldorf. 

Den 30-årige angriber har allerede scoret syv mål i seks ligakampe og vil potentielt være en svær mand at erstatte for HSV. 

Træner Steffen Baumgart var efter kampen ikke i stand til at give et klart svar om Glatzels tilstand, men han ønskede ikke at male djævelen på væggen over for Bild:

"Jeg går ud fra, det var en forkert bevægelse fra hans side. Sådanne ting sker . Det er bare sådan det er. Han mærkede noget i benet. Der ærgerligt, men det hører til fodbold", sagde Baumgart. 

Omtaler