Transfernyheder LIVE: Aston Villa henter hollandsk landsholdsback i Chelsea

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Transfernyheder LIVE: Aston Villa henter hollandsk landsholdsback i Chelsea

Opdateret
Ian Maatsen på plads i Aston Villa
Ian Maatsen på plads i Aston Villa JOSE BRETON/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Nu hvor sæsonen er slut, vender klubberne blikket mod sommerens transfervindue, og du kan følge med i alle de seneste udviklinger, fra rygter til bekræftede handler, lige her.

29. juni

Kl. 09:15 - Den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh er en eftertragtet herre. Efter en flot sæson i Feyenoord, hvor han leverede ti mål og fem assists i 27 kampe i Æresdivisionen, er opmærksomheden blevet øget. Den 19-årige gambianer er egentlig ejet af Newcastle, men både Brighton og Lyon har udtrykt deres interesse i offensivspilleren. 

Kl. 08:29 - BEKRÆFTET - Den hollandske landsholdsspiller Ian Maatsen vender tilbage til England efter stærke præstationer på sit lejeophold i Borussia Dortmund. Den unge back skal dog ikke tørne ud for Chelsea - London-klubben har nemlig solgt ham til Aston Villa for cirka 331 millioner kroner. 22-årige Maatsen har fået kontrakt med Aston Villa frem til 2030.

28. juni

Kl. 18:43 - Real Madrid har solgt den spanske angriber Joselu til saudiarabiske Al-Gharafa. Real Madrid har udnyttet købsoptionen, som de havde i lejekontrakten med Espanyol, men de sælger den rutinerede angriber videre med det samme. Den spanske spids nåede en enkelt sæson i kongeklubben, men han havde stor ære i mesterskabet, men særligt i Champions League-titlen, hvor han scorede to vigtige mål i semifinalen mod Bayern München.

Kl. 14:35 - Chelsea-angriberen Romelu Lukaku er klar til at forhandle med AC Milan og Napoli om et muligt skifte, men den 31-årige belgiske angriber kommer angiveligt til at koste i omegnen af 220 millioner kroner. Det skriver La Gazetta dello Sport.

Kl. 11:15 - Manchester United meget omdiskuterede engelske angriber Mason Greenwood tilbragte seneste sæson i Getafe på leje, og det tyder ikke på, at han vender tilbage til Manchester United. Ifølge mediet Athletic vil den 22-årige angriber foretrække at skifte til Marseille, og det er på trods af, at han også er blevet sat i forbindelse med Juventus, Lazio, Napoli, Valencia og Benfica.

Kl. 07:23 - Lyon lavede et forrygende comeback i seneste sæson, hvor de gik fra en truende nedrykning til en plads i Europa League. Nu er den franske storklub tæt på at forstærke sig i defensiven. Ifølge Fabrizio Romano er Lyon nemlig ved at hente den 28-årige forsvarsspiller Moussa Niakhaté i Nottingham Forest for cirka 176 millioner kroner. 

27. juni

Kl. 13:25 - FC Nordsjælland har solgt målmandstalentet Lucas Martin Nygaard til Arsenal, hvor den 18-årige keeper bliver en del af akademiet. 

Kl. 13:12 - Barcelonas unge angriber Marc Guiu er angiveligt klar til at gennemgå et lægetjek hos Chelsea. Klubben har aktiveret en frikøbsklausul på 5 mio. pund (cirka 45 millioner danske kroner) i hans kontrakt.

Ifølge det britiske medie Sky Sports ser Chelsea ham som et spændende talent for fremtiden.

Guiu har spillet syv førsteholdskampe for Barcelona og scoret to gange. Han scorede sit første Barcelona-mål 23 sekunder inde i sin debut mod Athletic Bilbao sidste år.

25. juni

Kl. 11:40  - Tyler Morton (21) tiltrækker sig interesse fra flere klubber denne sommer, og Liverpool-midtbanespilleren sættes angiveligt i forbindelse med RB Leipzig. Morton har været udlejet de sidste to sæsoner og har fået erfaring i Englands næstbedste række hos Blackburn Rovers og Hull City.

Kl. 08:56  - Everton er tæt på at skrive kontrakt med Marseille-angriberen Iliman Ndiaye (24). Ifølge Fabrizio Romano er Ndiaye klar til at underskrive en femårig aftale med Merseyside-klubben efter kun at have tilbragt en enkelt sæson i Frankrig.

24. juni

20:55 - Southamptons venstreback Romain Perraud (26) - som var udlejet til Nice i sidste sæson - er skiftet permanent til spanske Real Betis.

18:23 -Eberechi Eze (25) bliver fortsat sat i forbindelse med et skifte til det nordlige London og Tottenham Hotspur efter sine imponerende præstationer for Crystal Palace i Premier League.

16:10  - Tilbage til Tyskland, hvor årets spiller i Stuttgart, Serhou Guirassy (28), ser ud til at skifte til sommer, og Borussia Dortmund fører an i forhold til at udløse frikøbsklausulen på 17,5 millioner euro - nu handler det om, hvorvidt de kan finde en aftale, der kan fungere for begge parter.

14:20 - Efter at have vundet Champions League tidligere på måneden med Real Madrid ser det ud til, at det bliver svanesangen for Joselu (34), idet flere rapporter sætter angriberen i forbindelse med Al-Gharafa i Qatar.

Det forventes, at der snart kommer en meddelelse fra klubben.

Kl. 09:12 - Ifølge Sky Sport Germany overvåges Bayern Münchens Joshua Kimmich (29) af fem klubber denne sommer, herunder Manchester City, Arsenal og Liverpool.

Omtaler