Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Transfernyheder LIVE: FCK forskanser med græsk landsholdsspiller og henter Vejle-bomber

Opdateret
Pantelis Hatzidiakos fik blot 15 kampe for Cagliari i seneste sæson.
Pantelis Hatzidiakos fik blot 15 kampe for Cagliari i seneste sæson.ČTK/DPA/David Inderlied
De europæiske klubber er i fuld gang med at forstærke sig til den kommende sæson, og du kan følge med i alle de seneste udviklinger, fra rygter til bekræftede handler, lige her.

Kl. 00:16 - BEKRÆFTET - Dagens sidste opdatering kommer fra Brøndby Stadion. Således har Brøndby IF sikret sig Mileta Rajovic på en etårig lejeaftale. 25-årige Rajovic har tidligere været en del af Brøndbys ungdomsafdeling men spiller i øjeblikket hos Watford FC. Her er det blevet til i alt 48 kampe med 14 scoringer.

"Jeg startede i Brøndby IF som 11-årig og skiftede så væk som anden års U19, så det er selvfølgelig stort for mig at komme tilbage hertil, selvom jeg har taget en anden vej ind på Superliga-holdet," fortæller Rajovic om lejeopholdet.

Klubbens pressemeddelelse nævner intet om, hvorvidt lejeaftalen inkluderer en købsoption.

Kl. 00:14 - BEKRÆFTET - Også indkøbet af German Onugkha er nu bekræftet af FCK. Modsat Pantelis Hatzidiakos kommer Onugkha til på en permanent aftale.

Læs mere om de to sene FCK-handler her.

Kl. 23:43 - BEKRÆFTET - Mens tilgangen af German Onugkha endnu ikke er bekræftet, ligger det nu til gengæld fast, at FC Københavns midterforsvar bliver forstærket. Således har klubben hentet den 27-årige græske landsholdsspiller Pantelis Hatzidiakos ind på en lejeaftale fra Serie A-klubben Cagliari. 

”Med tilgangen af Pantelis har vi nu bagkæden på plads. Det er vigtigt for os med fire stoppere, specielt i efterår hvor vi skal spille så mange kampe," lyder det fra klubbens sportsdirektør Sune Smith-Nielsen. 

Med 43 græske landskampe og mere end 200 førsteholdskampe for hollandske AZ Alkmaar, hvor karrieren som professionel blev indledt, kommer Hatzidiakos med masser af erfaring. Lejeaftalen indeholder ifølge FCK en købsoption.

Kl. 23:20 - BEKRÆFTET - I én af dagens mere opsigtsvækkende handler har den bunderfarne 39-årige mexicanske målmand Guillermo Ochoa sat sin underskrift på en aftale med en overraskende arbejdsgiver. Mexicaneren, der i seneste sæson spillede i italienske Salernitana, skifter således til portugisiske AVS. Klubben rykkede op til denne sæson op i den bedste række men kommer fra byen Aves med blot 8.500 indbyggere. Klubbens stadion har plads til cirka samme antal tilskuere, således at hele byen kan gå til fodbold. 

Kl. 22:50 - BEKRÆFTET - Saudi-Arabien er efterhånden bopæl for en lang perlerække af tidligere topnavne. Sent mandag har den forhenværende Manchester United- og Roma-midtstopper Chris Smalling nemlig sat sin underskrift på en aftale med Al-Fayha.

Samtidig kan også Al-Ittihad melde om en ankomst fra Europa, da den portugisiske defensivspiller Danilo Pereira skifter Paris Saint-Germain ud med den saudiarabiske storklub. 

Kl. 22:18 - BEKRÆFTET - Lejemøllen fortsætter i Superligaen. Vejle Boldklub har forstærket offensiven. Emmanuel Yeboah er nemlig sendt fra Brøndby Stadion og Brøndby IF til Nørreskoven på en lejeaftale.

Kl. 21:59 - BEKRÆFTET - Han skulle have været en offensiv profil i AGF, men norske Sigurd Haugen fandt aldrig for alvor målformen i det århusianske, og nu er nordmanden nok engang fravalgt på Fredensvang. Denne gang går turen til tysk fodbold, nærmere betegnet nordtysk fodbold, hvor nordmanden bliver udlejet til Hansa Rostock. 

Kl. 21:36 - BEKRÆFTET - Efter et ophold i Frankrig, vender Andreas Bruus hjem til Superligaen. AaB har nemlig sikret sig højrebacken på en lejeaftale. Det skriver den nordjyske klub mandag. 

Kl. 21:04 - BEKRÆFTET - AS Roma har forstærket sig på midtstopperpositionen med tilgangen af spanske Mario Hermoso. Det bekræfter den italienske hovedstadsklub på X.

Kl. 20:59 - BEKRÆFTET - Randers FC har valgt at udleje Ernest Agyiri. Den 26-årige kantspiller rykker til Kolding IF i den næstbedste danske række, hvor han skal tilbringe resten af 2024 på lejeophold.

Kl. 20:20 - BEKRÆFTET - Endelig er Conrad Harders skifte til portugisiske Sporting offentliggjort. Danskeren får en femårig kontrakt med den portugisiske storklub. 

Kl. 19:45 - RYGTE - Ifølge Bold er German Onugkha ganske, ganske tæt på at skifte til FC København. Russerens agenter er set i København ved Parken, og den store angriber forventes snart at underskrive en kontrakt med Jacob Neestrup og Co.

Kl. 19:15 - BEKRÆFTET - Den forhenværende Chelsea-stjerne Willian har fundet sig en ny arbejdsgiver. Brasilianeren er nemlig landet i græske Olympiakos. 

Kl. 18:43 - RYGTE - Ifølge den tyrkiske journalist Yakup Çınar kan det blive en hektisk afslutning på transfervinduet for den tyrkiske storklub Galatasaray. Foruden Victor Osimhen forlyder det således også, at tyrkerne skulle forsøge at hente både Adrien Rabiot og Weston McKennie til Istanbul. 

Kl. 18:10 - BEKRÆFTET - I Sparta Prag, hvor danske Lars Friis er cheftræner, er der hentet nyt blod fra Serie A. Den tjekkiske hovedstadsklub skal spille Champions League i denne sæson, men den baskiske midtstopper Imanol er blevet langtidsskadet, og derfor mangler Friis en makker til danske Asger Sørensen i midterforsvaret. Her er valget faldet på belgiske Elias Cobbaut, der kommer til fra Parma.

Kl. 17:41 - RYGTE - AS Roma var for en stund meldt interesserede i den kontraktfrie Mats Hummels, men nu skulle den italienske hovedstadsklub have trukket sig fra den 35-årige tyske midstopper. Ifølge Gianluca Di Marzio har romerne nu i stedet kig på blandt andre Sergio Ramos og Joël Matip.

Kl. 17:10 - RYGTE - Der er fortsat masser af tvivl om fremtiden for SSC Napolis nigerianske superstjerne, Victor Osimhen. Angriberen er ikke en del af holdets trup i den kommende sæson, og en handel med Chelsea FC faldt tidligere i vinduet angiveligt igennem. Ifølge Fabrizio Romano skulle Osimhen dog nu være på vej mod tyrkisk fodbold, hvor Galatasaray står klar med en lejeaftale. 

Kl. 16:33 - BEKRÆFTET - Silkeborg IF er en midtbanemand fattigere. Mandag har den østjyske klub nemlig solgt Mark Brink uden endnu at oplyse destinationen. Ifølge flere danske medier er det dog FC Nordsjælland, der har samlet den 26-årige vestjyde op.

Kl. 15:45 - BEKRÆFTET - Som beskrevet tidligere på dagen, er det nu blevet bekræftet at FC København har hentet Waylon Renecke i Norwich.

Kl. 15:35 - RYGTE - FC København mangler en 9'er efter salget af Orri Oskarsson til Real Sociedad. En mulig afløser kan københavnerne muligvis finde i selvsamme Real Sociedad. Der skulle ifølge Farzam Abolhosseini være interesse fra FCK i den nigerianske angriber. En anden mulighed forlyder at være Vejles German Onugkha.

Kl. 15:31 - BEKRÆFTET -  AGF har hentet engelske Max Power til Fredensvang på en kontrakt for den kommende sæson. Midtbanespilleren, der muligvis har verdens bedste fodboldnavn, har senest spillet i Al-Qadsiah fra Saudi-Arabien. 

Kl. 15:24 - BEKRÆFTET - Adamo Nagalo er fortid i Farum, efter at FCN har solgt stopperen til PSV Eindhoven. Læs mere om den handel her

Kl. 09:11 - RYGTE - AS Roma ligner også et hold der får nyt blod i det centrale forsvar. Mario Hermoso er på vej til den italienske hovedstad til lægetjek. Spanieren står uden kontrakt, efter at have spillet for Atletico Madrid siden 2019. I sidste sæson blev det til 31 kampe i LaLiiga for den 29-årige forsvarsspiller.

Kl. 09:06 - RYGTE - FC København skulle ifølge Farzam Abolhosseini være tæt på sydafrikaneren Waylon Renecke, der til daglig spiller i engelske Norwich. Han har været en del af ungdomsholdene siden 2021.

Den venstrebenede stopper har endnu ikke fået debut på førsteholdet hos kanariefuglene, og er i første omgang tiltænkt en plads på U19 holdet i København.

31. august

Kl. 21:40 - BEKRÆFTET - Jadon Sancho er endeligt på plads i Chelsea. Han udlejes for sæsonen fra Manchester United med købsoption.

Kl. 13:30 - BEKRÆFTET - AGF har netop offentliggjort, at de har hentet den norske U21-landsholdsanfører Kristian Arnstad i Anderlecht. Klubben har underskrevet en 5-årig aftale med Arnstad.

Kl. 09:45 - Christian Eriksen kunne have mødt FC København i løbet af efteråret. Ifølge Daily Mail har Manchester United nemlig afvist et lejebud fra Real Betis på den danske midtbanespiller. 

Kl. 09:37 - BEKRÆFTET - Ivan Toney er på plads i Al Ahli. Den dygtige målmager har angiveligt kostet 350 millioner kroner for Al Ahli, hvor han har kontrakt de kommende tre år.

Kl. 07:06 - BEKRÆFTET - Arsenal har sikret sig Raheem Sterling på en lejeaftale for resten af sæsonen.

30. august

Kl. 23:46 - BEKRÆFTET -  Eddie Nketiah er ny mand på Selhurst Park, efter Crystal Palace har købt angriberen fra Arsenal. Den 25-årige englænder har ikke spillet endnu i denne sæson, men lavede fem Premier League mål i sidste sæson.

Kl. 23:32 - BEKRÆFTET - Wolves har sent i vinduet tilføjet brasilianske Andre til truppen, i en stor handel fra Fluminense. Den 23-årige midtbanespiller har spillet i Fluminense hele karrieren, og kommer til Wolverhampton for i omegnen af 165 mio. kr.

Kl. 22:58 - BEKRÆFTET - FC København bekræfter salget af Orri Oskarsson til spanske Real Sociedad. Beløbet bliver ikke nævnt, udover at det er et rekordsalg for FC København. 

Kl. 22:56 - BEKRÆFTET - AC MIlan har annonceret, at de har hentet den engelske angriber Tammy Abraham fra AS Roma. Abraham har tidligere i karrieren tørnet ud for Chelsea.

Kl. 22:51 - RYGTE - Fabrizio Romano skriver de berømte ord - Here we go - om Jadon Sancho til Chelsea. Kontrakten er en lejeaftale, men med et obligatorisk køb efterfølgende. Med underskriften sikret fra Sancho, kan det betyde at Raheem Sterling får løbepas, og dermed kan lejes ud til Arsenal.

Kl. 22:44 - RYGTE - Sky Sport melder om at Billy Gilmour har skrvet under med Napoli, og dermed bliver holdkammerat med Scott McTominay. Samtidig beretter mediet om at Victor Osimhen bliver i Napoli, selvom Antonio Conte har udtalt at der ikke venter spilletid for angriberen, der var en vigtig brik i Napolis mesterskab forrige år.

Kl. 22:36 - BEKRÆFTET - Efter lidt forsinkelse er Manuel Ugarte nu endelig blevet præsenteret i Manchester United, der har hentet flere store navne i dette transfervindue. Landsholdsspilleren fra Uruguay kommer fra PSG, hvor det blot blev til en sæson.

Kl. 22:27 - RYGTE - Det ligner en nyhed som ikke mange FC København fans ønsker. Orri Oskarsson har sat sig i et privatfly, med GPS'en sat mod Baskerlandet hvor Real Sociedad holder til.

KL: 22:20 - BEKRÆFTET - OB har solgt svenske Rami Al-Hajj, der i flere kampe sidste sæson var et af få lyspunkter i OB. Svenskeren med den fine teknik skal nu prøve kræfter med den fysiske engelske Championship, hvor Plymouth har givet Al-Hajj en kontrakt. Klubben trænes af den tidlgere Manchester United-stjerne Wayne Rooney.

Kl. 22:16 - BEKRÆFTET - Liverpool har udlejet Nat Phillips til Derby for resten af sæsonen. Stopperen der i Liverpool-kredse kendes som Bolton Baresi, havde sin storhedstid i Liverpool i 2020/21 sæsonen, hvor Liverpool var voldsomt skadesplaget på stopperpositionen.

Kl. 22:01 - Rygtet der florerede tidligere om Frank Onyeka og Augsburg holdt vand. Jess Thorups klub har nu præsenteret spilleren, som Thorup også gav debut i FC Midtjylland tidligere i karrieren.

Kl. 21:50 - BEKRÆFTET - Den tidligere Randers-målmand Patrik Carlgren er på plads i Nantes. Den svenske målmand har skrevet en to-årig kontrakt i Frankrig, efter at have spillet seks sæsoner i Kronjylland. Tidligere i karrieren har Carlgren også spillet for FC Nordsjælland.

Kl. 21:35 - BEKRÆFTET - Ventetiden er forbi for Crystal Palace-fans, der har ventet spændt på at få bekræftet, at Maxence Lacroix er hentet i Wolfsburg. Og handlen er nu i hus, da Palace annoncerer forsvarsspilleren på en femårig aftale.

Kl. 21:25 - BEKRÆFTET - Den tidligere Dortmundspiller Mahmoud Dahoud, er hentet til danskerklubben Eintracht Frankfurt. Midtbanespilleren fra Syrien fik blot ni kampe i Premier League, og skal nu tage kampen op med en anden ny i Frankfurt. Danske Oscar Højlund kom til den tyske klub tidligere i transfervinduet.

Kl. 21:06 - BEKRÆFTET - Scott McTominay skifter det nordvestlige England ud med det sydlige Italien. Skotten har underskrevet en kontrakt med Napoli.

Kl. 21:02 - RYGTE - Ernest Nuamah ligner en mand med en fremtid i Premier League. TIdligere har den tidligere FCN-spiller været nævnt i forbindelse med Everton, men nu har Fulham også meldt sig i kampen om den hurtige ghaneser, der laver tre mål i sidste sæson for Lyon. 

Kl. 20:33 - RYGTE - Crystal Palace har været et smut på den nordlige side af Themsen, for at finde afløseren for Joachim Andersen, som for nylig blev solgt til Fulham. I Chelsea har Palace fundet Trevor Chabolah, som de gerne vil leje.

Kl. 20:23 - BEKRÆFTET - RB Leipzig har netop offentliggjort købet af Lutsharel Geertruida i Feyenoord.

Kl. 20:06 - RYGTE - Manchester United er stadig på udkig efter en aftale med danske Chido Obi-Martin. Obi-Martin kom på banen i april, da han scorede syv mål i en 9-0-sejr for Arsenals U18-hold. Den 16-årige dansker er klar til at skifte til United som free agent, men klubberne skal blive enige om en kompensation. Før de bliver det, kan Obi-Martin kun træne med i Manchester United, men ikke spille kampe.

Kl. 20:00 - RYGTE - Feyenoord har angiveligt solgt Lutsharel Geertruida til RB Leipzig. Det rapporterer Fabrizio Romano. Det kan potentielt bane vejen for et køb af Asger Sørensen i Sparta Prag. Læs mere om den sammenhæng her.

Kl. 19:44 - BEKRÆFTET - Valencia har underskrevet en aftale med Aston Villa-midtbanespilleren Enzo Barrenechea. Den argentinske spiller slutter sig til Valencia på en sæsonlang lejeaftale.

Barrenechea forlod Juventus til fordel for Aston Villa for lidt over to måneder siden. Villa betalte 60 millioner danske kroner plus 22,5 millioner kroner i bonusser for midtbanespilleren.

Kl. 19:36 - RYGTE - Hoffenheim skulle have undersøgt mulighederne for at afskibe Jacob Bruun Larsen til Mainz. Missionen er dog umiddelbart faldet til jorden, da danskeren ikke kan se sig sig hos Bo Henriksens mandskab. Det skriver Sky Sports i Tyskland.

Kl. 19:21 - RYGTE - Det ligner et overraskende skifte til Saudi-Arabien for Ivan Toney. Han skulle netop have bestået lægetjekket for Al-Ahli, og kan dermed formentlig snart kalde sig holdkammerat med Gabri Veiga, Riyad Mahrez og Roberto Firmino.

Kl. 19:05 - BEKRÆFTET - Wolfsburg lejer Denis Vavro i FC København og der findes en købsoption i aftalen. Slovakken rundede 200 kampe for FCK torsdag aften i Kilmarnock, men skal nu prøve kræfter med Superligaen.

"Jeg har et stort ønske om at prøve mig selv af i en ny liga, og derfor ser jeg frem til denne mulighed i den tyske Bundesliga. Jeg har været mere end almindeligt glad for min tid i F.C. København, så for mig handler det udelukkende om ønsket om at teste mig selv af et nyt sted", siger Vavro til københavnernes hjemmeside.

Kl. 18:42 - BEKRÆFTET - Mads Bidstrup, Adam Daghim og den nyudnævnte danske A-landsholdsspiller Maurits Kjærgaard får ny holdkammerat. Det er den unge Liverpool-spiller Stefan Bajcetic der ankomer på et sæsonlangt lejeophold. Spanieren har været plaget af skader, og skal bruge sæsonen til at genfinde kampformen. Barcelona var også inde i billedet, men Bajcetic valgte det kendte i RB Salzburgs cheftræner Pep Lijnders, der i en årrække var assistent i Liverpool.

Kl. 18:34 - RYGTE - Den tidligere midtbanespiller i FCM, Frank Onyeka, er efter sigende på vej fra Brentford, til Augsburg hvor Jess Thorup er ved roret. Det skriver Fabrizio Romano på X. Nigerianeren har på det seneste haft svært ved at få tillid fra Thomas Frank, og søger nu lykkend i Bundesligaen.

Kl. 18:23 - BEKRÆFTET - Mathias Greve vender tilbage til Randers FC, efter et ophold i Brøndby. Midtbanespilelren kom til vestegnen i 2022, men er nu på vej retur i Kronjylland. Greves nye aftale gælder i de kommende fire år, og kommer efter næsten 100 kampe for Brøndby.

Kl. 17:57 - RYGTE - Denis Vavro står til at blive genforenet med Peter Christiansen, Kamil Grabara og Jonas Wind. Fabrizio Romano melder den klassiske - Her we go - på transferen af FC Københavns slovakiske stopper, til tyske Wolfsburg.

Kl. 17:32 - BEKRÆFTET - FC Midtjylland har forstærket deres defensiv med schweiziske Kevin Mbabu fra Fulham. Den 29-årige landsholdsspiller opnåede blot seks kampe i Premier League, og har de sidste to sæsoner været udlejet til Servette og Augsburg.

Kl. 17:14 - BEKRÆFTET - Den engelske målmand Aaron Ramsdale har forladt Arsenal, i håbet om at sparke karrieren i gang igen i Southampton. Efter en flot sæson i Arsenal forrige år, blev Ramsdale bænket til fordel for David Raya, der kom til The Gunners fra Brentford.

Nu skal Ramsdale hjælpe den sydengelske klub med at konsolidere sig i Premier League. 

Kl. 17:01 - BEKRÆFTET - Tottenham og Real Betis er i gang med en aftale, hvor de kan ende med at bytte spillere. Aftalen går ud på, at spanierne får Giovani Lo Celso nu, mens Tottenham som modydelse får mulighed for at matche fremtidige bud på spaniernes amerikanske midtbanespiller, Johnny Cardoso.

Kl. 16:47 - BEKRÆFTET - Den tunesiske landsholdsspiler, og tidligere Brøndby-spiller, Anis Ben-Slimane, har indgået en lejeaftale med Norwich. Dermed får dansk/tuneseren igen dansk cheftræner, eftersom Johannes Hoff Thorup står i spidsen for kanariefuglene.

Kl. 16:44 - RYGTE - Det tegner til at der skal laves en handel mellem to store Premier League-klubber, inden fredag bliver til lørdag. Jadon Sancho der har haft et mildest talt bøvlet ophold i Manchester United, skulle ifølge flere kilder være tæt på en aftale med Chelsea.

Kl. 16:26 - RYGTE - Den italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, beretter at danske Oliver Abildgaard er til lægetjek i danskerklubben Pisa, der i forvejen har Alexander Lind og Malthe Højholt i truppen. Den danske midtbanespiller er kommet til overs i Como, der har investeret heftigt ovenpå en oprykning til Serie A.

Kl. 10:25 - RYGTE - Der har været rygter vedrørende Victor Osimhens fremtid non-stop siden Napolis mesterskab i 2023. Nu tyder meget på, at det snart kan være slut med spekulationerne. Ifølge Fabrizio Romano er Napoli og den saudiarabiske klub Al Ahli enige om en transfer, men det hele afhænger af den nigerianske angriber.

Kl. 10:20 - BEKRÆFTET - Brøndby IF har netop oplyst, at klubben har solgt Henrik Heggheim tilbage til Viking FK. Den norske forsvarsspiller nåede tre sæsoner i klubben. Du kan læse mere her.

Kl. 06:57 - RYGTE - Arsenal overvejer at hente Chelseas 29-årige engelske kant Raheem Sterling eller Bayern Münchens franske fløjspiller Kingsley Coman, 28, efter at være blevet tilbudt begge spillere i de sidste to dage af transfervinduet. Det skriver mediet Independent.

29. august

Kl. 12:21 - Filip Jörgensen får muligvis en konkurrent mindre i Chelsea, som den danske U21-landsholdsmålmand skiftede til tidligere på sommeren. Chelsea er tæt på at sende Djordje Petrovic til Strasbourg på et sæsonlangt udlån.

Kl. 12:03 - Farzam Abolhosseini beretter at Henrik Heggheim og Brøndbys veje er ved at skilles. Nordmanden kom til vestegnsklubben i 2021, og har i periode også været udlånt til Vålerenga. Nu er det Viking fra hjemlandet der trækker i Heggheim.

I denne sæson er det blot blevet til 26 minutter for defensivspilleren. De faldt i 2-2 kampen ude mod bosniske KF Llapi

Kl. 11:01 - Juventus håber på at skrive kontrakt med Manchester Uniteds kantspiller Jadon Sancho i dag. Den engelske landsholdsspiller har tiltrukket sig interesse fra Juve, PSG og Chelsea i de seneste dage.

Den franske journalist Fabrice Hawkins rapporterer, at der nu er indgået en aftale med Juve. 

28. august

Kl. 18:30 - Der er gang i den i FC Barcelona, der har sit efterhånden sædvanlige hyr med at kunne registrere dyrt indkøbte spillere. Nu har catalanerne udset sig en erstatning, dog på lejebasis, for den uheldige Marc Bernal, der fik overrevet sit korsbånd i weekenden. Erstatningen Barcelona har udset sig, skulle være Stefan Bajcetic fra Liverpool. Den unge defensive midtbanespiller, med spansk pas, er selv netop kommet tilbage efter en længerevarende skade.

For et par dage siden forlæd det at fremtiden for Bajcetic lå i RB Salzburg, hvor han vil kunne få et gensyn med Pep Lijnders, men nu skulle Barcelone ifølge Fabrizio Romano forsøge at kapre den 19-årige 6'er.

Kl. 17:18 - Vejle-angriberen German Onugkha skulle være tæt på en kontrakt med Bundesliga-oprykkerne fra Holstein Kiel. Den russiske angriber har været ombejlet det meste af sommeren, også i en dansk kontekst, men nu ligner det en fremtid 200 kilometer længere sydpå i Kiel.

Onughka har allerede lavet tre mål i sæsonens seks kampe, og sidste sæson blev han topscorer i Superligaen med 15 scoringer.

Kl. 16:19 - Forest-manager Nuno Espirito Santo er desperat efter at tilføje en ny angriber til sit hold, især efter at Eddie Nketiah fra Arsenal og Santiago Gimenez fra Feyenoord afviste klubben denne sommer. Det skriver mediet Tribal Football.

Brobbey ville være tilgængelig for 220 millioner kroner, hvilket kunne være plausibelt, da rygter antyder, at Ajax ønsker at skrive kontrakt med Wout Weghorst fra Burnley, som kunne erstatte den unge spiller. Den 22-årige scorede 22 mål og leverede 12 assists i 43 kampe i sidste sæson, hvilket har fanget Forest-bossens opmærksomhed, som for nylig talte om, hvor tæt transferdeadline er.

Kl. 16:17 - Efter at have helt stille i det meste af transfervinduet, er der nu tegn på liv i transferafdelingen hos Liverpool. Tirsdag blev Giorgi Mamardashvili præsenteret, og onsdag melder flere af de seriøse transferjournalister om endnu en tilgang. Denne gang skulle der være tale om Federico Chiesa, der skulle være tilgængelig for 97 mio. kr. plus diverse bonusser.

Den skadesplagede italiener kommer fra Juventus, der har meldt ud at der ikke er plads til Chiesa hos den gamle dame fra Torino.

Kl. 16:12 - FC København har for anden gnag denne sommer offentligggjort et bud på Orri Oskarsson. Den 19-årige islænding var tidligere på blokken i Girona, mens der denne gang skulle være tale om Real Sociedad. Du kan læse mere om det her.

27. august

Kl. 14:28 - Engelske Sky Sports beretter at Chelsea har budt på Ivan Toney, der ikke har figureret for Thomas Franks Brentford i den nye sæson. Tidligere har der været forlydender om, at Toney havde accepteret at skulle til Saudi-Arabien, men muligheden for at spille for en klub af Chelsea størrelse, skulle være for stor for den 28-årige engelske landsholdsspiller.

Kl. 14:21 - Ifølge transfereksperten Ben Jacobs er den 27-årige skotske landsholdsspiller på vej til Syditalien for at gennemgå sit lægetjek og skrive under med Napoli.

United vil modtage 186 millioner kroner fra Napoli for McTominay. Hans kontrakt udløber næste sommer med det forbehold, at United har mulighed for at forlænge med 12 måneder.

Kl. 12:13 - Brøndby har i følge Farzam Abolhosseini afvist et stort bud på Mathias Kvistgaarden. Angriberen har tidligere været rygtet til Celtic, men i dette transfervindue er der rift om danskeren fra Bundesligaen. Rygtet mener at vide at Carsten V. Jensen har afvist bud i størrelsesordnen 50 mio. kroner på Kvistgaarden, der når han er skadesfri, er kilde til uro i ethvert forsvar.

Kl. 10:48 - Den meget omtalte frikøbsklausul i Mohamed Elyounoussis kontakt skulle eftersigende været udløbet natten til tirsdag. Dermed er nordmanden ikke nødvendigvis at finde i FC København efter skæringsdagen på tirsdag, men nu skal bejlere dog hoste op med et markedssvarende beløb for den dygtige offensivspiller.

Kl. 10:15 - Manuel Ugarte står på tærsklen til at skifte Paris ud med Manchester. The Red Devils står klar med en kontrakt til uruguayaneren, der huserer på midtbanen. Tiden i Europa startede med tre sæsoner i Portugal, inden 23-årige Ugarte sidste sommer skiftede til PSG for ca. 450 mio. kr.

Historik på Ugarte
Historik på UgarteFlashscore

Kl. 09:42 - I forlængelse af rygter fra i går har vi lidt mere om Joao Cancelos mulige skifte til Al Hilal. Manchester Citys glemte back vil angiveligt skrive under med den saudiske klub for et beløb på 186 millioner kroner, og anigiveligt tjene 112 millioner kroner om året, ifølge L'Equipe.