Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyrkiske medier: Tidligere Chelsea- og Newcastle-spiller blandt savnede efter katastrofe

Opdateret
Jordskælvet i Tyrkiet er den største naturkatastrofe i landet siden 1939.
Jordskælvet i Tyrkiet er den største naturkatastrofe i landet siden 1939.Profimedia
Christian Atsu, den ghanesiske offensiv-spiller, der tidligere har været på kontrakt i blandt andet Chelsea og Newcastle, er blandt de savnede efter det voldsomme jordskælv, der ramte Tyrkiet natten mellem søndag og mandag. Det skriver flere, tyrkiske medier.

Jordskælvet, der blev målt til 7.8 på richterskalaen og som senere blev fulgt op af et næsten lige så kraftigt efterskævlv, har medført langt over tusinde dødsofre indtil videre, og utallige ligger fanget blandt ruinerne. Udover 31-årige Atsu, der spiller i Hatayspor så er klubbens sportschef også savnet, skriver blandt andet SportBible og det ghanesiske TV-medie CITI TV på Twitter.

Flere spillere fra Hatayspor er blevet reddet ud af ruinerne efter jordskælvet.

Men det hævdes altså, at både Atsu og Hatayspors sportsdirektør Taner Savut fortsat er savnede under murbrokkerne. Jordskælvet ramte hårdt i Kahramanmaras, hvor Hatayspor hører hjemme

Atsu havde så sent som i går scoret sejrsmålet i det 97. minut for Hatayspor mod Kasimpasa. Atsu fik kontrakt i FC Porto som 17-årig, men rykkede senere til England, hvor han i flere år var hos Chelsea, der dog aldrig gav ham debut. Mellem 2017 og 2021 spillede han over 100 kampe for Newcastle, først på leje, siden som klubbens egen spiller.