Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyson Furys far i skallesmækkeri: Får flænge i hovedet under skænderi inden sværvægtsbrag

Opdateret
Tyson Furys far, John Fury
Tyson Furys far, John FuryProfimedia
Tyson Furys (35) far John blev set med blod i panden mandag, efter at en video syntes at vise, at han nikkede et medlem af Oleksandr Usyks (37) lejr en skalle i optakten til lørdagens ubestridte verdenssværvægtsbrag i Riyadh.

Hændelsen fandt sted på det hotel, der var vært for mandagens mediedag forud for kampen, og blev hurtigt afbrudt af sikkerhedsfolk.

Optagelser, der blev delt på X, så ud til at vise John Fury gå til angreb mod en mand iført Usyk-holdets træningsdragt, før han stangede ud efter ham med sit hoved.

Den 59-årige blev senere set med en flænge i panden og to blodstrømme ned ad ansigtet på hver sin side af næsen.

Til Sky Sports sagde John Fury bagefter:

"De var respektløse over for min søn, den bedste sværvægter nogensinde, som har båret et par boksehandsker. De råbte alt muligt skidt efter mig, og prøvede at være smarte. De kom ind i mit rum, skreg 'Usyk, Usyk', ingen generede dem, jeg råbte bare min egen søns navn.

"Så de kom tættere og tættere på, og i sidste ende er jeg en kriger, det er det, vi gør. Hvis du sår vinden, høster du stormen."

Hans søn, Tyson Fury, var ikke til stede, da episoden fandt sted.

"Jeg så ikke noget, jeg var i lokalet og gav interviews, men jeg er her ikke for alt det, jeg er her for at få arbejdet gjort og tage hjem og hvile mig," sagde World Boxing Councils sværvægtstitelindehaver.

De saudiske myndigheder siger, at der ikke er rejst nogen sigtelse i forbindelse med hændelsen på nuværende tidspunkt.