Ugens hold: Diks på plads efter derbymål, gamle Isco brillerer, Bergwijn netter hattrick

Kevin Diks var afgørende i derbysejren over ærkerivalerne. Nok til at komme på Rundens Hold.AFP, Flashscore
Hver uge gennemsøger vores redaktører verdens bedste ligaer og bruger Flashscores interne spillervurderingssystem til at sammensætte den bedste startopstilling ud fra den foregående weekends kampe.

Nedenfor er vores seneste Ugens Hold.

Læs mere om vores spillerbedømmelsessystem her.

Ugens hold
Ugens holdFlashscore

Målmand

Franco Torgnascioli (Union Espanola) 9,3

Union Espanola sikrede sig et hårdt tilkæmpet point på udebane mod Huachipato i Chiles Primera Division, og gæsterne kunne takke målmand Franco Torgnascioli for en heroisk indsats.

Torgnascioli indkasserede måske to gange i det uafgjorte resultat, men den uruguayanske målmand præsterede hele 15 redninger og sikrede sit hold et værdifuldt point i jagten på en plads i top syv.

Forsvar

Kevin Diks (København) 8,9

København er fortsat i toppen af Superligaen, efter to mål fra midterforsvareren Kevin Diks hjalp dem til en enorm vigtig udesejr over Brøndby.

Diks udlignede med et hovedstød tæt under mål i første halvleg, inden han slog sejren fast dybt inde i overtiden på et straffespark.

Københavns placering i ligaen
Københavns placering i ligaenFlashscore

Samuel Gigot (Marseille) 9

Samuel Gigot var med til at holde Marseilles spinkle håb om europæisk kvalifikation i live i den sidste runde af sæsonen efter en fin allround-præstation mod Lorient.

Den franske midterforsvarer leverede ikke kun masser af nærkampstyrke i forsvaret, han befandt sig også på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og bragte Marseille foran med to mål før pausen.

Florian Grillitsch (Hoffenheim) 8,7

Hoffenheim var i nådesløs form mod bundholdet Darmstadt og førte med fem mål ved pausen.

Florian Grillitsch havde måske ikke meget at lave i forsvaret, men østrigeren holdt sig selv i godt gang med to assists og en pasningsratepå 90 %.

Midtbane

Charles De Ketelaere (Atalanta) 9

Charles De Ketelaeres voksende omdømme har nået nye højder i denne sæson, og hans seneste matchvinderoptræden mod Roma vil kun skabe yderligere interesse fra de største klubber i Europa.

Belgieren scorede to gange på lige så mange minutter i løbet af en imponerende første halvleg, og hans åbningsmål - hvor han snød Gianluca Mancini og krøllede bolden op i det lange hjørne - er et, man vil huske.

Sem Steijn (Twente) 9,3

Twente scorede nogle vildt flotte mål, da de slog FC Volendam med 7-2, og Sem Steijn var helt central i det hele.

Midtbanespilleren scorede sit holds femte mål kort før pausen og tilføjede yderligere to mål i anden halvleg for at fuldende sit hattrick og dermed komme op på 17 ligamål i denne sæson.

Isco (Real Betis) 9,2

Isco har oplevet noget af en renæssance i Betis i år, og den spanske midtbanespiller leverede endnu en stjernepræstation mod Almeria i weekenden.

Pablo Fornals' åbningsmål blev skabt af Iscos hurtige fødder, inden den tidligere Real Madrid-spiller selv fordoblede sit holds føring med en flot afslutning inde i feltet.

Iscos statistik mod Almeria
Iscos statistik mod AlmeriaOpta by StatsPerform

Steven Bergwijn (Ajax) 9,3

På trods af en skuffende sæson ser det ud til, at Ajax er ved at finde en form, som de kan tage med sig ind i næste sæson efter endnu en overbevisende sejr over Almere City.

Steven Bergwijn scorede alle tre mål i en forrygende første halvleg, og det bedste af dem var efter en fantastisk solotur, der fuldendte hans hattrick.

Angreb

Karl Toko Ekambi (Al Ettifaq) 9,5

Karl Toko Ekambi var central i alt det offensive i Al Ettifaqs imponerende udesejr over Al Ittihad, hvor den camerounske landsholdsspiller fandt vej til netmaskerne tre gange for sit hold.

Toko Ekambis første par mål i første halvleg var snedige afslutninger inde i seks meter-boksen, mens hans tredje mål, der forseglede hattricket, var et flot mål i det lange hjørne efter godt sammenspil med Seko Fofana.

Toko Ekambis statistik i de seneste sæsoner
Toko Ekambis statistik i de seneste sæsonerFlashscore

Couhaib Driouech (Excelsior) 10

Excelsior holdt liv i håbet om overlevelse i Eredivisie med en klar sejr over Heracles, og afgørende for sejren var indskiftede Couhaib Driouechs præstation i anden halvleg.

Den marokkanske angriber kom ind fra bænken kort efter en times spil, da hans hold førte med et mål, og han leverede hurtigt en assist inden for fire minutter efter sin indskiftning, inden han tilføjede to mål som afslutning på en perfekt '10'-opvisning.

Jhon Duran (Aston Villa) 10

En anden indskifter, der havde stor indflydelse, var Aston Villas Jhon Duran, og colombianeren kom ind fra bænken sent i kampen for at redde et dramatisk point til Unai Emerys Champions League-jagende hold.

Duran reducerede underskuddet til blot et enkelt mål med et fantastisk skud fra kanten af feltet, inden han udlignede bare tre minutter senere via en noget tilfældig afbøjning.