Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ukrainsk klub retter stærk kritik mod Barcelona: Kalder dem umoralske

Sergi Roberto er genstand for en hård kritik fra Shakhtar Donetsk
Sergi Roberto er genstand for en hård kritik fra Shakhtar DonetskProfimedia
Den ukrainske klub Shakhtar Donetsk retter en hård kritik mod FC Barcelona efter at Alejandro Balde og Sergi Roberto har sendt en hilsen til russiske fans

På Twitter kan man se en video af Barcelona-spillerne Alejandro Balde og Sergi Roberto, der takker russiske fans for støtten efter at klubben har sikret deres ligatittel nummer 27.

"Jeg sender en hilsen til alle russiske Barcelona-fans. Vi snakkes ved snart", siger Balde i videoen.

"Tusind tak til vores russiske fans for støtten og opmuntringen", siger Roberto.

Det har fået den ukrainske klub Shakhtar Donetsk til at sende stærk besked, der ikke kan misforstås tilbage til den katalanske klub. 

"Den ukrainske fodboldklub Shakhtar udtrykker sin forargelse over den postede videobesked fra Barcelona-spillerne Alejandro Balde og Sergi Roberto med taknemmelige ord til fodboldfans fra Rusland", skriver Shakhtars direktør Serhii Palkin på klubbens hjemmeside.

På sin engelske Twitter-konto har klubben postet denne besked, der blandt andet henvender sig direkte til Barcelona´s polske angrebs-stjerne Robert Lewandowski.

Klubdirektøren skriver videre, at landet er i sit andet år med en blodig invasion, der har krævet tusindvis af menneskeliv og efterladt millioner af mennesker hjemløse, og understreger sin skuffelse:

"Nu ser vi pludselig spillere fra en af ​​verdens største klubber, der udtrykker deres taknemmelighed og støtte til russerne. Vi ser dette som en uacceptabel og simpelthen umoralsk handling. Vi skal huske, at ingen sejr på fodboldbanen er et barns liv værd, ingen penge tjent i fodboldens verden er ødelagte byer og ødelæggelsen af ​​folks liv værd", skriver Palkin.