Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ung dansker leverede flot resultat i scratch ved VM: Det eneste jeg mangler er erfaring

Ung dansker leverede flot resultat i scratch ved VM: Det eneste jeg mangler er erfaring
Ung dansker leverede flot resultat i scratch ved VM: Det eneste jeg mangler er erfaringMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Efter at have debuteret ved VM på banen sidste år i parløb, bød onsdag aften på første scratch-løb for 23 årige Ellen Klinge. Det var en tilfreds dansker der mødte Flashscore.dk, og resten af den skrevne presse.

Den spurtstærke dansker hørte ikke til favoritterne, men leverede en solid præstation på hjemmebanen i Ballerup.

”De sidste år er der sket rigtigt meget for mig fysisk, så det eneste jeg mangler, er erfaring, og det må man sige jeg får her”, lyder det fra danske Ellen Klinge til Flashscore.dk umiddelbart efter finalen i scratch.

Selvom hun pludselig står på den store scene, var det ikke noget der fyldte meget i forberedelserne til løbet.

”Jeg har kørt scratch mange gange før, så det var bare det jeg ville gøre. Jeg skal dog helt sikkert lige vænne mig til det”, siger danskeren.

Selve løbet forløb dog noget anderledes end Klinge og hendes lejr havde forudset.

”Det blev kørt lidt anderledes end vi havde troet, men jeg synes faktisk det lykkedes mig at lave en ny plan undervejs i løbet”, lyder det til den skreven presse umiddelbart efter finalen, der endte med en 9. plads til danskeren, og dermed en placering i den bedste halvdel af det stærke felt.

”Planen gik ikke ud på at jeg var topfavorit. Jeg ville køre lidt mere defensivt, og finde hjul hos nogle af de gode ryttere, så jeg kunne spare si mange kræfter som muligt, for at kunne give den gas til sidst”, lyder det fra Klinge der længe i løbet sad på hjul af newzealandske Ally Wollaston, der endte med at hjemtage en bronzemedalje.

”Vi havde forventet at feltet ville køre spurten højere i banen, så om jeg skulle have fundet et andet hjul, det er svært at sige. Jeg er tilfreds med at sidde med fremme hvor det sker”, siger Klinge, der dog skal hjem og nærstudere løbet på video for at finde de næste procenter.

Torsdag skal Klinge tilbage på banen i Ballerup, når hun er Danmarks bud på en medalje i kvindernes udskildningsløb. Hun glæder sig over at kunne tage erfaringerne med videre.

”Nu har jeg prøvet banen, og fået mærket atmosfæren herinde. Det er selvfølgelig en anden taktik, og en anden type løb, men jeg klar til torsdag”, lyder det fra Klinge.

Hollandske Lorena Wiebes vandt guld, mens Jennifer Valente fra USA fik sølv.