Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ung tennis-stjerne hænger internettrold til tørre på Instagram efter hadfulde beskeder

Eva Lys har fået nok af grimme beskeder på de sociale medier
Eva Lys har fået nok af grimme beskeder på de sociale medierMARUYAMA, Kohei / AFLO / Profimedia
Efter at den tyske tennisspiller Eva Lys tabte sin kvartfinale i den japanske by Osaka blev hun offer for en række hadefulde beskeder på sociale medier, som hun nu har valgt at offentliggøre.

Fredag ​​den 18. oktober røg Lys ud af turneringen i Osaka efter at have tabt i en spændende tresetter til Japans Aoi Ito i kvartfinalen. 

Aoi vandt kampen 6-7 (8-10), 6-2, 6-3 på Center Court og gik videre til semifinalen.

Lys modtog efter nederlaget utallige hadfulde og fornærmende beskeder online. 

Efter truslerne, hun modtog på sociale medier, postede den 22-årige Lys en besked på sin Instagram-story, hvor hun skrev:  "Had, trusler og misbrug bør aldrig være en del af nogen sport. Det er hjerteskærende, at dette er så almindeligt, og jeg vil aldrig ikke tale om det. Ingen fortjener at blive behandlet sådan - på eller uden for banen. "

Efter kampen taggede Eva konen til en mand, der 'fornærmede' hende på sociale medier. Hun sendte en besked og skrev: "Hvorfor fornærmer din mand en 22-årig på Instagram?" med et screenshot af mandens profil og beskeden, hun havde modtaget.

Samtidig offentliggjorde hun en collage af screenshots med grimme fornærmelser og alvorlige trusler. 

Lys delte også et billede med sin mor og skrev: "Efter en lille påmindelse om ikke at acceptere negative ting i stilhed må jeg også sige, at jeg kan se hver eneste af jer, der giver mig kærlighed, støtte og positivitet. Sætter pris på jer ALLE I er en af ​​grundene til, at jeg har det så sjovt i livet."

Lys frister i øjeblikket en tilværelse som nr. 118 på WTAs verdensrangliste.