Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ungt dansk kvindelandshold udtaget til den traditionsrige Deutschland Cup

Josefine Jakobsen er klar til en ny tørn
Josefine Jakobsen er klar til en ny tørn Danmarks Ishockey Union
Det danske herre- og kvindelandshold skal i denne uge spille med, i den anerkendte Deutschland Cup. Begge trupper udtaget, til landsholdssæsonens første opgaver.

Hos kvinderne bliver der gensyn med Julie Jensen, der inden sæsonen er kommet retur til Hvidovre, efter et ophold i Malmö, mens der også er plads til både Silja Rasmussen og Klara Holm, der begge er født i 2007.

Kvindelandsholdet har haft en stor åreladning det seneste år, efter profiler som Cassandra Repstock-Romme, Josefine Persson og Michelle Weis har indstillet karrieren, men landstræner Björn Edlund er fortrøstnings inden Deutschland Cup.

”Der er lidt nyt blod på det her landshold, og vi får testet bredden i dansk kvindeishockey. Der er flere af de ældre spillere, der er stoppet, og vi har nogle skader. Men de unge nye spillere arbejder hårdt, og jeg er fortrøstningsfuld. Samtidig har nogle af de ældre og rutinerede spillere stadig valgt at satse på landsholdet, og det betyder, at den gode kultur omkring holdet kan fortsætte", siger Björn Edlund i en pressemeddelelse.

Landsholdstruppen
LandsholdstruppenDanmarks Ishockey Union

Turneringen indeholder, udover Danmark, Finland, Tjekkiet og værterne fra Tyskland. Alle sammen nationer, der ligesom Danmark, skal spille VM på øverste niveau til april.

"Vi ved, at kampene mod Finland og Tjekkiet bliver meget svære, men vi betragter det som en god udfordring. Vi kommer sandsynligvis ikke til at have pucken så meget i de kampe, så der skal vi sørge for at gøre de rette ting i vores defensive arbejde. Det kan vi bruge mod Tyskland, som er en nation, vi skal konkurrere og spille lige op med”, lyder det fra Edlund.

Danmarks første kamp er onsdag mod Tyskland. Torsdag står den på finsk modstand, inden Tjekkiet venter fredag.