Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United saves over af eksperter: En kirkegård for gode spillere

Manchester Uniteds Mason Mount vrider sig i græsset i gårsdagens kamp
Manchester Uniteds Mason Mount vrider sig i græsset i gårsdagens kampMatt West / Shutterstock Editorial / Profimedia
Manchester United er genstand for en voldsom kritik dagens efter det forsmædelige 0-3 nederlag til Tottenham på Old Trafford.

"Klubben er blevet en kirkegård for gode spillere. Alle, der kommer dertil, ser ud til at møde modgang. Alle i klubben ser af den ene eller anden grund ud til at have nul selvtillid og tro på det, de laver, siger den tidligere Liverpool-og Tottenham-spiller Jamie Redknapp i BBC.

Den tidligere landsholdspiller og Sky Sports-profil Gary Neville var også klar i mælet efter gårsdagens kamp.

"Jeg vil foreslå, at spillerne mødes i morgen til et møde uden deres træner. Først og fremmest skal de beslutte, hvad de vil gøre", siger Neville og siger endvidere. 

"Erik Ten Hag har mange venner i omklædningsrummet, som har arbejdet sammen med ham i andre klubber. De skal have styr på det omklædningsrum meget hurtigt. For det så ikke godt ud i første halvleg i dag.

Den tidligere engelske landsholdsspiller mener, at træner Erik ten Hag nu er i en usikker position.

"Presset vil stige. Det er en meget dårlig dag for ham. Det føles som en af de dage, hvor de virkelig sank dybt".

Redknapp mener, at løbet er kørt for den tidligere Ajax-træner:

"Jeg kan bare ikke se, hvordan han skal beholde sit job. Han virker helt fortabt, og jeg kan ikke se, hvordan han kan få vendt det om. Han har allerede haft rigeligt med tid. Jeg kan slet ikke se, at han er manden til at føre klubben fremad. Det eneste problem er bare, at jeg ikke ved, hvem der skulle være det – det er så svært et job", siger Redknapp ifølge BBC.