Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-træner efter bittert nederlag: Vi betalte dyrt for vores fejltagelser

Erik ten Hag efter bittert nederlag: Vi betalte dyrt for vores fejltagelser
Erik ten Hag efter bittert nederlag: Vi betalte dyrt for vores fejltagelserAFP
En skuffet Erik ten Hag sagde efter Manchester Uniteds dramatiske nederlag på 3-2 mod topholdet Arsenal, at gæsterne havde betalt dyrebart for deres fejl.

Efter fem sejre i træk var eksperterne begyndt at nævne Manchester United som en mulig titel-aspirant.

Men efter uafgjort mod Crystal Palace og et bittert nederlag i de døende sekunder mod Arsenal på udebane, ser det nu svært ud for United, at kunne fange Mikel Artetas tropper, der fører ligaen med 11 point ned til United.

United førte ellers kampen på et mål af Marcus Rashford og efter at Arsenal havde taget føringen så det ud ellers ud til at United ville få mindst 'et point med fra Emirates, da Lisandro Martinez udlignede på hovedstød.

Men Eddie Nketiah´s afslutning fra tæt hold i tillægstiden gav hjemmeholdet alle tre points i en særdeles dramatisk afslutning.

"Det var en fantastisk kamp med meget tempo, og tilskuerne var den store vinder", sagde Ten Hag, hvis hold nu ligger på fjerdepladsen efter Newcastle United på målforskel, til BBC.

"Selvfølgelig er vi skuffede, når du taber kampen på et sent tidspunkt. Alle de mål, vi lukkede ind i dag, var fejl - det må ikke ske."

United gjorde sig skyldig i at give Nketiah et frit hovedstød efter unødvendigt at have indkasseret et hjørne og senere burde David de Gea har afværget Bukayo Saka´s skud fra lang afstand.

"Alle tre mål burde være undgået. Vi lavede fejl, som vi ikke må lave. Denne kamp blev afgjort af små detaljer. Det var ikke godt nok og svært at acceptere", sagde ten Hag efter kampen.