Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-træner om Rashfords fem mål i fem kampe: Han er ustoppelig i øjeblikket

United-træner om Rashfords fem mål i fem kampe: Han er ustoppelig i øjeblikket
United-træner om Rashfords fem mål i fem kampe: Han er ustoppelig i øjeblikketProfimedia
Manchester Uniteds hollandske træner Erik ten Hag siger, at klubbens engelske landsholdsangriber Marcus Rashford er "ustoppelig" i øjeblikket efter at han scorede for femte kamp i træk i FA Cup sejren over Everton.

Det er første gang, Rashford har scoret fem gange i træk i løbet af hans United-karriere efter at han vist forrygende form siden han vendte tilbage til Old Trafford efter VM.

Om Rashford's indsats mod Everton fredag sagde ten Hag: "Marcus var den, der gik forrest, udstrålede selvtillid og troen på det kunne lade sig gøre og udfordrede modstanderen."

"I 90 minutter var han en trussel for Everton's forvar. "Det handler om at bringe ham i den rigtige position, så Marcus kan gøre det godt for holdet, bruge sine styrker og være ustoppelig med sin hurtighed og sine driblinger", siger ten Hag. 

Everton-manager Frank Lampard var også fuld af ros til Rashford og tilføjede, at "ingen kan stoppe" den 25-årige, når han er i den form, han har vist siden VM.

Han er i øjeblikket noteret for 13 mål i denne sæson, otte flere end sidste sæson.

"Som angriber bliver du målt på mål og assists, og i dag havde han helt sikkert to assists og et mål," tilføjede Ten Hag. "Han har fantastiske evner, og når han har den mentale stabilitet, som han viser i øjeblikket, kan han blive ved. Men det kræver meget af ham og os, men når han holder fokus på den måde, er jeg sikker på, at han kan holde den kørende."