Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

En fjerdedel af Chelsea's transfersum for Mudryk overføres til ukrainske soldater

Mykhailo Mudryk blev søndag præsenteret på Stamford Bridge
Mykhailo Mudryk blev søndag præsenteret på Stamford BridgeAFP
Chelsea bekræftede søndag, at man havde skrevet en langtids-kontrakt med den ukrainske angrebsspiller Mykhailo Mudryk på ikke færre end en 8 ½ år. Nu er detaljerne i handlen så blevet offentliggjort, som rummer et meget interessant initiativ

Shakhtar meddeler nemlig at ca. 170 millioner af overgangssummen på ca. 738 millioner kroner vil blive doneret til ukrainske soldater samtidig med, at Chelsea vil spille en venskabskamp mod "et ukrainsk Donetsk" i fremtiden.

Shakhtars præsident Rinat Akhmetov siger, at en stor del af transfersummen overføres til de faldne soldaters familier. "Soldaternes tapperhedshandlinger er uden sidestykke i den moderne historie. Derfor overfører vi  20,5 millioner pund (Ca. 170 millioner kroner) til at dække forskellige behov, fra medicinske til sociale og mentale behov", siger Akhmetov i en pressemeddelelse. 

På rygtebørsen har Chelseas lokalrival Arsenal længe været sat i forbindelse med Mykhailo Mudryk, der i 44 kampe for Shakhtar har scoret 12 mål og lavet 17 assister.

Chelsea lejede onsdag den portugisiske angriber João Félix i Atlético Madrid frem til sommer. Torsdag fik han et direkte rødt kort i et 1-2-nederlag til Fulham.