Ustoppelige Bellingham fortsætter vanvittig målform i 4-0 sejr

Ustoppelige Bellingham fortsætter vanvittig målform i 4-0 sejrProfimedia
Da Real Madrid i sommer hentede Jude Bellingham, regnede man helt sikkert med at have sikret sig en god forstærkning til midtbanen. De færreste havde nok forventet, at det var en kandidat til Den Gyldne Støvle, man havde købt.

Den 20-årige englænder har fået en utrolig start på sin karriere i Spanien, og den fortsatte lørdag. Bellingham stod for de to første mål i 4-0-sejren over Osasuna.

Det var mål nummer ni og ti for den spanske storklub i sin kamp nummer ti. Han er kommet på måltavlen i otte ud af de ti kampe, han har været i aktion.

Girona nåede i et par timer at toppe La Liga med sine 22 point efter 1-0-sejren ude mod Cadiz. Nu sidder Real Madrid igen på duksepladsen med 24 point.

Allerede efter ni minutter var Bellingham sikkerheden selv, da Luka Modric og Dani Carvajal flot satte ham op til en chance i feltet. Og så kunne publikum for første gang lørdag afsynge Beatles-klassikeren "Hey Jude".

Real Madrid - Osasuna
Real Madrid - OsasunaFlashare

Real Madrids indsats før pausen var lunken, men i de sidste 45 minutter gav førerholdet hjemmepublikum noget for pengene.

Bellingham blev dobbelt målscorer efter et fint bandespil med Federico Valverde, som også stod for stikningen til Vinicius Junior, da han gjorde det til 3-0 efter 65 minutter.

Kort efter var den brasilianske målscorer i oplæggerens rolle. Med en fiks aflevering fandt han Joselu, som scorede til 4-0 med 20 minutter tilbage.

Joselu brændte mod kampens afslutning et straffespark, men det var en parentes i fortsættelsen af fortællingen om Jude Bellinghams imponerende indtog i Madrid.