Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Van der Poel om sin kontroversielle spytklat mod tilskuerne: Jeg måtte reagere

Van der Poel om sin kontroversielle spytklat mod tilskuerne: "Jeg måtte reagere"
Van der Poel om sin kontroversielle spytklat mod tilskuerne: "Jeg måtte reagere"Profimedia
Den belgiske cykelstjerne Mathieu van der Poel medgiver, at det ikke klogeste beslutning at spytte på tilskuerne i utilfredshed over den medfart, som de hollandske cykelfans gav ham i forbindelse med World Cup stævnet i Hulst. Men samtidig siger han til mediet Wielerflits, at han hellere ikke kunne være tilskuernes reaktion overhørig.

"Jeg var fuldt bevidst om, at det ikke var den bedste løsning på sådan noget, og jeg vidste, at det ville komme på tv-skærmen. Men jeg mener ikke, man bare skal lade sådan noget ligge. Det kan jeg heller ikke", siger han således.

"Det er selvfølgelig ikke det smarteste at gøre, og det løser helt sikkert ikke problemer. Men ikke at gøre noget løser heller ingenting. Jeg synes ikke, man bare skal lade den slags gå ubemærket hen."

Ifølge hollandske NOS har Van der Poel fået en bøde på 2000 kroner, men arrangørerne af World Cup stævnet valgte efterfølgende i en udtalelse at bebrejde tilskuerne for deres kontroversielle opførsel i stedet for at lægge van der Poel til last for hans udåd.

Søndag 7. januar i Zonhoven køres den næste World Cup afdeling.