Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Van der Poel sætter Van Aert til vægs og henter tredje World Cup sejr

Van der Poel sætter Van Aert til vægs og henter tredje World Cup sejr
Van der Poel sætter Van Aert til vægs og henter tredje World Cup sejrProfimedia
Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) tog sin tredje World Cup sejr i cykelcross i denne sæson, med Wout Van Aert på andenpladsen og Thomas Pidcock på tredjepladsen, da Gavere lagde bane til en ekstremt mudret rute.

Van der Poel satte et behårdt tempo fra start, hvor det kun var verdensmesteren, Thomas Pidcock, der kunne svare hollænderens angreb. 

Van Aert så løbet igennem noget tung ud på de stejle stigninger, mens Pidcock så ud til at forcere stigningerne legende let. 

Men på de fladere stykker var Van Aert i stand til at træde flere watt end englænderen og det skabte et spændende løb med konstant skiftende afstande til Van der Poel, der dog hele tiden virkede til at have kontrol med løbet. 

På de sidste to omgange satte Van der Poel dog ekstra turbo på cyklen og hverken Van Aert eller Pidcock havde kræfterne til at svare igen på hollænderens voldsomme angreb.  Van Aert kørte i mål 27 sekunder efter hollænderen med Pidcock på tredjepladsen 54 sekunder efter.

"Jeg ville bare virkelig gerne vinde," sagde Van der Poel efter løbet. Jeg var fast besluttet på at lave et godt resultat i dag. Jeg tror, ​​at mange faktorer afgjorde løbet. Det var en hård rute, men også meget teknisk. Jeg nød virkelig løbet, mange mennesker. Jeg er glad for min sejr", sagde Van der Poel i følge Eurosport

Laurens Sweeck bevarede førertrøjen i den samlede stilling med sin sjetteplads.