Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Van Dijk kan imødese flere uger på sidelinjen efter skade mod Brentford

Van Dijk rasede efter andet mål af Brentford, men senere blev det endnu værre for hollænderen, der måtte udgå med en skade i låret.
Van Dijk rasede efter andet mål af Brentford, men senere blev det endnu værre for hollænderen, der måtte udgå med en skade i låret. ADRIAN DENNIS/AFP
Virgil van Dijk kan "se frem" til flere uger på sidelinjen, lyder det fra flere medier. Den defensive nøglespiller måtte udgå mod Brentford, men i første omgang blev det affærdiget af Jürgen Klopp som en mindre ting. Nu ser det dog ud til, at det er værre end først antaget.

Det var ikke nogen god dag på kontoret for Liverpool, da de mandag aften led et forsmædeligt nederlag på 1-3 til danskerklubben Brentford. Derudover måtte Virgil van Dijk udgå med en lårskade i pausen, og nu skal han scannes, oplyser både The Times og The Athletic.

Liverpool møder i weekenden Wolves i FA Cuppen, og der er han i hvert fald ikke med, mens resultatet af scanningen afgør, om den store hollænder kan være med i kampen mod Brighton den 14. januar.

Indtil nu har Van Dijk spillet 90 minutter i samtlige kampe i denne sæson for Liverpool, men den imponerende stime er nu altså brudt. Joel Matip erstattede ham mod Brentford og er også sandsynlig erstatning i de kommende kampe.