Vanvittige Chido får drømmedebut fra start for United: Hat-trick på 14 minutter

Svend Bertil Frandsen
Chido Obi-Martin har fået en fremragende start på sit ophold i Manchester UnitedProfimedia
Chido Obi-Martin fik en drømmedebut for Manchester Uniteds U-18 hold efter sit skifte fra Arsenal, da han scorede hat-trick inden for 14 minutter i kampen mod Nottingham Forest.

Chido Obi-Martin optræder lørdag for anden gang for United, men det er første gang han var med i startopstillingen, og det belønnede han lynhurtigt ved at score tre mål inden for de første 14 minutter, med mål i det første, femte og 14. minut.

Det første mål faldt efter sølle 15 sekunder, hvor den talentfulde danske U-18 landsholdsspiller udnyttede en stor forsvarsbrøler. Kampen endte 6-0 til Manchester United.

Chidozie Obi-Martin fik i den forgangne sæson mange til at spærre øjnene op, da han bankede kasser ind efter forgodtbefindende for Arsenal, hvor angriberen i april måned scorede hele syv mål i en 9-0-sejr over Norwichs U18-hold.

I sin tid på Arsenals U18-hold leverede Chido 32 mål i 21 kampe og slog rekorden for flest mål på én sæson for Arsenal U18-hold.