Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vanvittigt rejseprogram tvang tennis-stjerne til at ankomme til kamp med sin kuffert

Ryan Seggerman her i aktion med sin makker i en turnering i Mexico City
Ryan Seggerman her i aktion med sin makker i en turnering i Mexico CityProfimedia
En fuldstændig vanvittig jagt på points til verdensranglisten tvang tennisspilleren Ryan Seggerman til at ankomme til en kamp i Saint-Tropez med sin kuffert før en kamp.

Ryan Seggerman tabte sin doublefinale ved Szczecin Challenger i Polen lørdag og var tilbage på banen i Saint-Tropez en dag senere.

Det amerikanske es tog to fly, et tog og en bil for at komme til kvalifikationsstævnet på den franske riviera.

Seggerman er fast mand på Challenger-Touren i double. Den 25-årige og hans partner Szymon Walkow nåede finalen i double-stævnet i Szczecin, Polen.

Men de led et 6-2 6-1 nederlag til Guido Andreozzi og Theo Arribage i finalen og efterfølgende vidste Seggerman vidste, at han ville være under ekstremt rejsepres for at nå at komme Saint-Tropez Challenger, hvor han deltager i kvalifikationsstævnet for singler.

Ifølge tennis.com planlagde amerikaneren at forlade sit hotel i Polen klokken 4.30 for at flyve til Marseille med en forbindelse i Berlin. Efter at være landet i Frankrig, skulle han nå et tog til et sted, hvor medarbejdere fra turneringen kunne hente ham.

Seggerman, der er nr. 87 i verden i double havde alle intentioner om at spille sin første runde kvalifikationskamp i Saint-Tropez og ville kun trække sig, hvis hans rejseplaner blev afsporet. Men han klarede det, med kuffert og det hele.

Rejseprogrammet var så vanvittigt, at Seggerman tog direkte til banen med sin bagage. Amerikaneren er ikke så erfaren i single, hvor han blot er rangeret som nr. 400 i verden. 

Men efter en vanvittig rejsedag blev anstregelserne belønnet, da han slot Arthur Reymond 7-6(7) 6-1. Han skal nu møde Eliakim Coulibaly i anden runde af kvalifikationen på mandag.

Seggerman og Walkow begynder også deres doublekampagne i hovedlodtrækningen på tirsdag. De tager imod Benjamin Hassan og David Vega Hernandez i første runde.