Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Var bagud 0-7 efter en time: Amatørhold skaber vanvittigt comeback i pokaldrama

SG Oldenburg/Göhl stod for et vildt comeback i tysk amatør-fodbold
SG Oldenburg/Göhl stod for et vildt comeback i tysk amatør-fodboldMI News/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Det tyske amatørhold SG Oldenburg/Göhl stod for et vanvittigt comeback tirsdag aften, da de i kvartfinalen af den såkaldte "Flens Cup" formåede at vinde efter straffesparkskonkurrence mod SV Wasbek efter at de ellers havde været bagud med hele 0-7 efter 58 minutters spil.

SG Oldenburg/Göhl udlignede mod førerholdet i den såkaldte Verbandsliga West til 7-7 i det syvende minut af tillægstiden og vandt derefter på den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

"Dette er fuldstændig vanvid og svært at forstå. Det sker i ny og næ, at et hold i Tyskland indhenter 0-4. "Jeg har personligt aldrig hørt om 0-7," sagde Oldenburgs træner Jens Theuerkauf efter kampen. ”Vi har opnået noget historisk. Det her er bare utroligt."

Omvendt var skuffelsen enorm hos gæsterne. "Vi spillede de bedste 50 minutter, jeg nogensinde havde set fra os Alt fungerede, målene var ikke en tilfældighed", forklarede træner Pasqual Rüdiger.

Men efter 58 minutter gik gæsterne totalt i stå af uforklarlige årsager. "Selvfølgelig lavede vi nogle ændringer for at spare vores spillere. Men det var aldrig til at forudse, at at vi ville løbe ind i et stormvejr de næste 30 minutter. Jeg har oplevevet meget som spiller og træner, men det her slår alt", sagde han til Kieler Nachricten. 

Omtaler