Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Verdens mest sexede atlet" udfordrer Haaland til 400 meter ræs

"Verdens mest sexede atlet" udfordrer Haaland til 400 meter ræs
"Verdens mest sexede atlet" udfordrer Haaland til 400 meter ræsProfimedia
Tysklands Alicia Schmidt, kvinden som bliver kaldt 'verdens mest sexede atlet' har udfordret Manchester City-stjernen Erling Haaland til et 400 meter løb.

Schmidt, der har vundet to europæiske juniormedaljer i 4x400m stafet, arbejder også som model og har 4,3 millioner følgere på det sociale medie Instagram

Haaland scorede ikke færre end 52 mål i 53 optrædener i alle turneringer i sidste sæson, da City vandt The Treble, godt hjulpet af hans imponerende tempo, kraft og acceleration, og hans tophastighed blev målt til 36 km/t i sidste sæson.

Den 24-årige Schmidt, som er i aktion for Tyskland ved det igangværende verdensmesterskab i Budapest, regner med, at hun kan slå den eksplosive norske angriber på hendes foretrukne 400 meter distance - selvom hun indrømmer, at hun ville finde det 'sværere' over 200 meter.

Hun satte for nylig en personlig rekord på 400 m på 52,18 sekunder og tror på at hun har en god chance mod Haaland.

Da det norske Dagbladet spurgte hende, om hun kunne slå ham i et løb, svarede den 24-årige: "Hmm, det ved jeg ikke - måske. Jeg tror, ​​på 400 meter, ja. På 200m ville det være sværere. Men jeg ville blive glad, hvis løbet finder sted."

Schmidt, hvis tyske hold blev nummer syv i 4x400m mixed stafetfinalen i sidste uge, vendte sig derefter mod kameraet, før han tilføjede: "Så, Haaland, hvis du er klar, ville jeg blive glad. Lad os se, hvem der er hurtigst!'

Schmidt udfordrede tidligere den tyske verdensmester fra 2014, Borussia Dortmunds midterforsvarer Mats Hummels i et lignende løb for to år siden og vandt med stor margin.

Hummels faldt forpustet til jorden efter løbet, før han fortalte Schmidt, at hun "får det til at se så nemt ud". Hummels var 32 år dengang og har aldrig været kendt for sin hurtighed, så Haaland ville formentilig udgøre en større test for Schmidt.  

Omtaler