Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Verdensmester advarer 17-årig dart-sensation mod manglende træningsmotivation

Verdensmester advarer 16-årig dart-sensation mod manglende træningsmotivation
Verdensmester advarer 16-årig dart-sensation mod manglende træningsmotivationProfimedia
Verdensmesteren i dart, Luke Humphries er meget overrasket over at den 17-årige Luke Littler, som han slog i VM-finalen efterfølgende ikke kastede en dartpil gennem længere tid.

Den 16-årige har en meget afslappet tilgang til dartsporten i modsætning til nogle af sine værste konkurrenter. Eksempelvis var han overrasket over, at nogle af verdens bedste spillere ankom tre timer før start, så de kunne øve og forberede sig metodisk før PDC-turneringen i Bahrain, som han vandt ved at besejre den tidligere verdensmester Michael van Gerwen 8-5 i finalen. 

Littler til forskel fra en række andre af turneringsdeltagerne i Bahrain dukkede op kort før han skulle spille, satte sig med sin telefon, drak en Diet Coke, kastede et par pile og vendte tilbage til sin telefon. Det mindede om den måde, han spillede Football Manager på på sin telefon 20 minutter før VM-semifinalen mod Rob Cross.

Den tilgang er Luke Humphries overrasket over. 

"Jeg er ikke overrasket over hans niveau, men jeg var overrasket over, at han ikke havde trænet siden VM- Man skal passe på og sørge for at anstrenge sig nok. Hvis du er nået til et punkt, hvor du føler, at du ikke behøver at træne, kommer det tilbage og straffer sig selv", siger Humhpries til Sky Sports.

Humphries (28) blev verdensmester for første gang, da han slog Littler i finalen. Dette års Premier League-sæson starter på torsdag. Der er Littler den yngste deltager nogensinde.

Humphries er også med, efter at han blev udeladt i 2023. "De gjorde det rigtige, men så trænede jeg for at blive bedre. Det har gjort mig til et bedre menneske, og det var det rigtige for min karriere", siger Humphries.