Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vild transfer: Bankede på Bo Svenssons dør fire timer før en kamp og ville skifte klub

Gosens skiftede til Fiorentina i sidste øjeblik
Gosens skiftede til Fiorentina i sidste øjeblikProfimedia
Den tyske forsvarer Robin Gosens har til det tyske medie Kicker givet et spændende indblik i, hvad der skete i de sidste afgørende timer før transfervinduet lukkede, da han til manges overraskelse skiftede Union Berlin ud med Fiorentina kun få timer før at klubben skulle spille mod St.Pauli.

At alting skete så pludseligt til sidst, var på ingen måde bevidst, fortæller han.

"Om morgenen den 30. august var jeg på vej til stadion velvidende, at jeg skulle spille mod St. Pauli den aften. Jeg tænkte ikke engang på en transfer. Ti dage tidligere havde Fiorentina givet et tilbud, der var uinteressant. Jeg var klar til at blive i Union", siger Gosens.

Men alt ændrede sig pludseligt om eftermiddagen, da agenten informerede ham om, at den italienske klub havde accepteret Gosens betingelser. Det satte Gosens i en svær situation, hvor han ikke anede, hvad han skulle gøre. 

"Der var kun fire timer til kampen. Først ville jeg informere Horst Heldt (sportschef), som sagde, at jeg skulle gå direkte til bussen, hvis jeg ville være med i kampen. En halv time før vores holdmøde bankede jeg på døren til Bo Svensson, som virkede som om at han allerede var informeret om alting "Ikke nu, nu er der møde, sagde han til mig og fra da af gik alting meget hurtigt."

Den 30-årige Gosens skiftede til Fiorentina på en et-årig lejeaftale til en værdi af 750.000 euro med en købsforpligtelse på 7,5 millioner euro, hvis Gosens spiller 60 procent af kampene.

For Union, der et år tidligere havde skrevet kontrakt med venstrebacken fra Inter for 13 millioner euro, var det et stort tab, men ikke for Gosens, der følte sig skidt tilpas i Berlin.

"Det var en absurd situation og utrolig ubehagelig for mig. Jeg vidste præcis, hvilke problemer det førte med sig for holdet. Jeg følte mig skyldig, fordi det kunne se ud som om, jeg kun tænkte på mig selv," afslørerer Gosens til podcasten "Copa TS" og understreger samtidig:

"Jeg ønskede ikke at svigte holdet, men på et rationelt plan vidste jeg, at det var det rigtige skridt for mig og min familie."

Gosens og Fiorentina møder søndag eftermiddag Atalanta i en svær udekamp i Bergamo.