Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vildt rygte satte Gidsel i forbindelse med Flensburg: Nu melder Füchses direktør ud

Gidsel i aktion i weekendens kamp mod SC DHfK Leipzig
Gidsel i aktion i weekendens kamp mod SC DHfK LeipzigProfimedia
Gennem den seneste uge har der verseret et vildt rygte i de tyske håndbold-medier at Mathias Gidsel måske skulle stå over for et sensationelt skifte til danskerklubben Flensburg Handewitt. Men det maner Füchse Berlins direktør Bob Hanning nu effektivt i jorden i et interview med "Bild".

"Jeg har ingen grund til det, og der findes ikke de penge i verden, der kan sende Gidsel væk. Der er ingen smertegrænse," lyder det fra direktøren til Bild også selv om klubben angiveligt mangler 2 millioner EURO i budgettet efter at tre nøglesponsorer har forladt klubben.

"Gidsel spiller med os, ikke fordi han kan tjene flest penge her, men fordi han vil spille for Füchse. I Berlin er folk ikke kun stolte af deres mål, men også af klubbens særlige karakter."

Efter blot fem måneder i Berlin, forlængede Gidsel i december 2022 sin kontrakt med fem år frem til 2028.

Han har nu købt en lejlighed med sin kæreste Katrine i det trendy Berlin-kvarter Prenzlauer Berg. Den danske landsholdsspiller siger: ”Jeg har ikke fortrudt noget her i Berlin. Jeg elsker byen, klubben og mine kolleger.”

På spørgsmålet om, om Füchse skal blive mestre, for at han vælger at blive i klubben, siger Gidsel:

"Så længe klubben fortsætter med at udvikle sig, og jeg kan udvikle mig yderligere her, er jeg Füchse-spiller. For mig, og det sagde jeg også til Bob Hanning, afhænger det ikke af, hvor ofte vi bliver mestre." Og han gentager også hver uge: "Med denne klub kæmper man om det første tyske mesterskab og angriber toppen som en udfordrer - det er det, der driver mig, og det, jeg vil arbejde hårdt for med holdet.”

I Danmark er Gidsel og alle genkender ham på gaden. Men han ønsker ikke at være centrum for opmærksomheden.

"Jeg kan godt lide at have mindre opmærksomhed her i Berlin. Det føles godt for mig, fordi jeg ikke behøver at være berømt."