Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Weekendens højdepunkter: Chelsea make-over, Uniteds comeback og et pudsigt selvmål

Bruno Fernandes var med til at fuldende endnu et utroligt United-comeback
Bruno Fernandes var med til at fuldende endnu et utroligt United-comebackProfimedia
Fodboldweekenden er altid fuld af farverige og interessante øjeblikke. De bedste, de værste, de mest interessante og de mærkeligste er blevet samlet til dig af Flashscore i denne ugentlige feature. I dag har vi et utroligt selvmål i Slovakiet, Manchester Uniteds historiske turnaround og det første mål fra den "nye" italiener.

Weekendens mål

Skæbnen vil, at vi vælger fra den tjekkiske liga for anden gang. I sidste uge var det et kuriøst mål. Denne gang er det et tordenbrag, der passer til sætningen:"Det kunne ikke være ramt bedre".

I det ottende minut af kampen mellem Bohemians og Hradec Kralove sprang bolden til kanten af straffesparkfeltet til Jan Kovarik efter et hjørnespark.

Den erfarne spiller brugte sin hammer af en venstrefod, til at sende et uimodståeligt skud op i det øverste hjørne. Kovarik var muligvis også kampens spiller, da han med sit andet mål førte Bohemians til sejr.

Weekendens underdog

Det slovakiske andenligahold FK Humenne, lavede en fantastisk 1-2-kombination. Den havde kun ét problem - den var mellem en forsvarsspiller og målmanden, og det førte til et selvmål.

Adrian Knurovsky forsøgte at stoppe Lukas Horvaths fejlaflevering fra at gå ud til et hjørnespark. Det lykkedes, men Horvath fik på en eller anden måde dirigeret bolden ind i det nederste målhjørne.

Myjava tog føringen i kampens sjette minut, uden at nogen af deres spillere overhovedet havde rørt bolden på modstanderens banehalvdel. De vandt til sidst kampen 2-1.

Højdepunkt på sociale medier

Fodboldspillere er vant til at få hug fra modstandernes fans. Nogle af dem bliver generet af det, andre er ligeglade, mens nogle få nyder det. Det gælder for eksempel den engelske midtbanespiller James Maddison, som spiller for Tottenham. Han delte på Instagram en fejring af sit sejrsmål mod Bournemouth, inklusive en fan, der rettede en vulgær gestus mod ham.

"Hav en dejlig lørdag fra mig og den gamle mand i række E!"

Weekendens statistik

Vi vil sætte to interessante statistikker sammen, da de begge relaterer til Manchester United. De Røde Djævle fik en mareridtsagtig start på kampen mod Nottingham Forest og indkasserede to mål på bare tre minutter og 47 sekunder. Det var det hurtigste, de nogensinde havde været bagud med to mål i Premier Leagues historie.

Men man skal aldrig afskrive United. Da anfører Bruno Fernandes scorede sejrsmålet fra straffesparkspletten, blev det bekræftet, at Manchester United er mestre i comebacks. Siden Premier League blev grundlagt i sommeren 1992, er det 13. gang, at de har vundet en kamp efter at have været bagud 2-0.

Weekendens historie

Der er blevet skrevet rigeligt om Chelseas voldsomme trupfornyelse, og hvordan de har købt den ene spiller efter den anden, siden den nye ejer Todd Boehly ankom. Ligakampen mod Luton viste dette til fulde.

Ikke en eneste Chelsea-spiller i truppen sidste fredag var med i den trup, der mødte Luton for 17 måneder siden i pokalen. Sjovt nok var der kun én spiller på banen, som faktisk var med i den Chelsea-trup - Ross Barkley, som var iført Luton-trøjen. Se, det er, hvad man kalder en reel forandring.

Weekendens foto

Mateo Reteguis 'italianisering' er fuldendt. Den 24-årige angriber repræsenterede sit hjemland Argentina på ungdomsholdene, men da Roberto Mancini ringede ham op til EM-kvalifikationen og fortalte ham, at han kunne byde ham velkommen i Azzurri-truppen på grund af hans italienske aner, tøvede han ikke.

I tre kampe med det italienske landshold har han scoret to mål, et af dem mod England.

I sommer skiftede han endda til Genoa fra mexicanske Tigres (eller rettere fra argentinske Boca Juniors, det hold, han tilhørte). Han scorede ikke i den første spillerunde, men i weekenden nedlagde han Lazio med kampens eneste mål. Og han blev fejret på behørig vis af fansene!

Mateo Retegui fejrer med Genoas fans.
Mateo Retegui fejrer med Genoas fans.Profimedia