Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Weekendens højdepunkter: Liverpool med ni mand, skuffende Ramos og et genialt frispark

Jan-Niklas Beste scorede weekendens bedste mål.
Jan-Niklas Beste scorede weekendens bedste mål.Profimedia / Flashscore
Fodboldweekenden er varieret og fyldt med interessante øjeblikke. De bedste, de værste, de mest interessante og de mærkeligste vil blive samlet til dig af Flashscore i en ny ugentlig feature. I dag ser vi på et vidunderligt frispark i Bundesligaen, Sergio Ramos' uheldige selvmål og Pep Guardiolas kommentarer, der giver bagslag.

Weekendens mål

Bundesliga-nyoprykkeren Heidenheim fratog CL-deltageren Union Berlin alle point i weekenden. To spillere havde mest at gøre med det. Målmand Kevin Muller, som holdt buret rent, selvom Berlin-holdets chancer burde have været nok til at score 2,43 mål ifølge xG-metoden. Den produktive back Jan-Niklas Beste, har også også en stor andel i det. Han har en imponerende rekord med tre mål, og lige så mange assists i fem kampe, og et vidunderligt frispark afgjorde Heidenheims 1-0-sejr.

Weekendens underpræsterende spillere

På trods af Saudi-Arabiens tiltrækningskraft, vendte Sergio Ramos hjem for at spille for Sevilla igen efter 18 år. Selv som 37-årig, er han den klare leder af forsvaret, men han var uheldig at komme på måltavlen, i weekendens opgør mod Barcelona. Et hovedstød fra unge Lamine Yamal, blev banket ind i hans eget net. Smerten var stor - det var kampens eneste mål, så det andalusiske hold mistede alle point på grund af det, og mod et hold, som Ramos havde kæmpet kompromisløse kampe med i El Clasico i årevis i Real Madrid-trøjen. Interessant nok var det hans tredje selvmål i La Liga, de to foregående var for Real, og tilfældigvis begge i kampe mod Sevilla.

Højdepunkt på de sociale medier

Brasilianske Internacional-fans nød ikke kampen mod Atletico-MG. Ikke nok med at de tabte 0-2, så sluttede de også med ti spillere. Måske havde kun én Porto Alegre-tilhænger det sjovt på stadion, for i stedet for at se kampen tog han sig en lur...

Statistikker fra weekenden

Der er blevet skrevet meget om VAR-problemerne, der kostede Liverpool point mod Tottenham, men en interessant statistik blev udeladt. Curtis Jones' røde kort var det tredje, The Reds har fået i de seneste seks ligakampe. Jürgen Klopps hold tidligere skulle bruge 168 kampe, for at akkumulere de tre foregående røde. Jones blev derefter fulgt op af Diogo Jota, som gik ud efter sit andet gule kort.

Weekendens historie

Et lille hukommelsessvigt kostede Pep Guardiola dyrt. "Wolves har en stor styrke i angrebet, der er Pedro Neto, Matheus Cunha og den koreanske fyr (The Korean Guy på engelsk)," sagde han før lørdagens kamp. The Citizens tabte overraskende alle point på Molineux, og skæbnen ville, at det var "The Korean Guy", der scorede sejrsmålet - træner Guardiola vil nu helt sikkert huske, at han hedder Hwang Hee-Chan.

Weekendens foto

Den brasilianske fotograf Alexandre Cassian tog et fantastisk billede. Bahia-spillerne forsøgte at forklare dommeren, at han skulle dømme et kontroversielt øjeblik mod Flamengo på VAR. Dermed opfandt de en ny disciplin - synkroniseret brok.