Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wilander: Amerikansk indrejse-forbud kan blive held-i-uheld for Djokovic

Novak Djokovic er på jagt efter sin 23. Grand Slam titel ved French Open
Novak Djokovic er på jagt efter sin 23. Grand Slam titel ved French OpenProfimedia
Det kan blive til Novak Djokovic's store fordel at han ikke kommer til start i ATP Masters 1000 turneringerne i Indian Wells og Miami. Det siger den svenske tidligere tennis-stjerne og nuværende kommentator for Eurosport, Mats Wilander.

Trods mange opfordringer til den amerikanske regering, kan Djokovic ikke nå at få indrejse-tilladelse til at kunne deltage i de to turneringer grundet hans manglende vilje til at lade sig vaccinere for Corona, men det i sidste ende blive en fordel for Djokovic, understreger Wilander. 

Det betyder nemlig, at serberen allerede nu kan starte sine grus-forberedelser til French Open i bestræbelserne på, at vinde sin 23. Grand Slam titel og dermed blive den mest mest vindende tennisspiller nogensinde i form af Grand Slam titler. Samtidig sigter Djokovic på, at vinde fire Grand Slam titler i samme år, noget som kun Don Budge (1938) og Rod Laver (1962 og 1969) før har opnået. 

"Han er allerede nr. 1 i verden. Han har allerede slået alle rekorder, så hvilken forskel gør det, om han vinder endnu en Indian Wells eller Miami? I stedet kan han være frisk til grus-sæsonen", siger Wilander.

"Jeg var overrasket over, at det ikke lykkedes ham allerede for et par år siden (hvor han tabte i finalen til russeren Daniil Medvedev i US Open, og jeg jeg tror i år vil være hans sidste chance for at vinde fire Grand Slams i samme år", siger Wilander.