Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wozniackis overmand retter hård kritik mod verdensetter: Hun er falsk

Wozniackis overmand retter hård kritik mod verdensetter: Hun er falsk
Wozniackis overmand retter hård kritik mod verdensetter: Hun er falskProfimedia
Caroline Wozniackis overmand i OL-turneringen, Danielle Collins, anklagede den polske verdensetter Iga Swiatek for at "være falsk" efter at amerikaneren i gårsdagens møde måtte trække sig med en skade.

Collins gav den totalt uforstående Swiatek en kontant besked ved nettet efter hun valgte at trække sig og forklarede efterfølgende på pressekonferencen sin reaktion.

"Jeg fortalte Iga, at hun ikke behøvede at være uoprigtig omkring min skade," sagde Collins. "Der er meget, der sker på kameraet, og der er mange, som er én person på kameraet og en anden i omklædningsrummet."

"Jeg har bare ikke haft den bedste oplevelse, og jeg føler ikke rigtig, at nogen behøver at være uoprigtige. De kan være, som de er. Jeg kan acceptere det, og jeg har ikke brug for falskheden..."

Swiatek var meget forvirret over Collins' kommentarer og insisterede på, at hun ikke har haft andre negative reaktioner på WTA Touren, og hun simpelthen ville lykønske Collins for hendes præstationer, inden hun stopper ved sæsonens afslutning.

"Jamen, jeg vil ikke skændes om det, for jeg har aldrig gjort noget ubehageligt mod hende," svarede Swiatek, da han blev spurgt om Collins' vurdering. "Jeg ville bare ønske hende tillykke med hendes succesfulde karriere, for vi ved alle sammen. det er hendes sidste år på WTA Touren."

"Helt ærligt, jeg ved ikke, hvad hun mente, for vi havde ikke engang nogen interaktioner, der kunne have fået hende til at sige det til mig.

”Generelt set, under turneringer, når vi går ud og skifter tøj, har vi ret til fem minutter. Her spurgte jeg damen, der eskorterede mig, hvor meget tid jeg havde. Det fortalte hun mig ikke. Hun svarede, at de ikke tæller tid her, og at jeg bare skulle gå, når jeg har lyst.

"Så jeg brugte denne tid til at skifte og køle ned, og så vendte jeg tilbage til banen. Jeg vidste ærlig talt ikke, hvor lang tid der var gået, men jeg gjorde ikke noget imod reglerne, så jeg ved det ikke rigtigt. hvad hele situationen handlede om."