Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Zlatan: "De har ikke mere at snakke om i Frankrig efter jeg forlod PSG"!

Hvad skal man med Messi, når man kunne have haft Gud i Paris, spørger Zlatan Ibrahimovic.
Hvad skal man med Messi, når man kunne have haft Gud i Paris, spørger Zlatan Ibrahimovic.FRANCK FIFE/ AFP
AC Milan´s svenske angrebs-stjerne Zlatan Ibrahimovic hævder, at der ikke har været noget at snakke om i den franske Ligue 1 siden han forlod Paris St.Germain i 2016.

Den 41-årige svenske superstjerne spillede for Paris St. Germain mellem 2012 og 2016 og scorede ikke færre end 149 mål i den franske Ligue 1 før han skrev kontrakt med Manchester United.

I dag siger Zlatan Ibrahimovic, at "den franske Ligue 1 har brug for ham" i et interview med franske Canal+. "Siden jeg forlod Frankrig er alt gået nedad, de har ikke mere at snakke om i Frankrig. Frankrig behøver mig, jeg behøver ikke Frankrig. Selv om I har Mbappe, Neymar, Messi, så hjælper det jer ikke fordi I har ikke Gud." 

Ibrahimovic er dømt ude i længere tid med en knæskade, men fastholder, at ingen skal dømme ham ude endnu og at han vil blive ved med at spille. "Jeg kommer snart tilbage. Jeg slutter ikke karrieren nu. Jeg kommer tilbage og jeg vil ikke give op", siger Ibrahimovic, der i lang tid spillede på smertestillende medicin eftersom han spillede uden korsbånd i knæet hos AC Milan.