St. Pauli kan udsætte HSVs fans for den ultimative ydmygelse fredag aften

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

St. Pauli kan udsætte HSVs fans for den ultimative ydmygelse fredag aften

Fans af Hamburger SV kan få en svær fredag aften.
Fans af Hamburger SV kan få en svær fredag aften.AFP
St. Pauli er på randen af oprykning til Bundesligaen og kan tage det afgørende skridt på Volkspark i derbyet mod HSV, hvilket vil den ultimative ydmygelse for deres ærkerivaler

"Målet er klart at vinde derbyet og tage springet op på tredjepladsen," siger HSV-træner Steffen Baumgart og ønsker ikke at forholde sig, at St. Pauli kan sikre den endegyldige oprykning på Volkspark, hvilket vil være et sandt skrækscenarie for de mest engagerede fans hos "Rothosen. 

"Der er gået lang tid siden den sidste oprykning, 14 år er lang tid," siger St. Pauli-træner Fabian Hürzeler, der er overbevist om, at hans hold er klar til at tage det sidste skridt:"Man kan se klubbens og fansenes længsel efter at blive førsteklasses igen." 

Omvendt sætter HSV-træner Baumgart og klubbens fans sin lid til at Fortuna Düsseldorf, der i øjeblikket indtager tredjepladsen bag Holstein Kiel på tredjepladsen, dummer sig mod Nürnberg, hvilket vil åbne døren for HSV i kampen om tredjepladsen. 

Det håber Bakery Jatta også på, men hans primære fokus er på derbyet foran 56.100 tilskuere på Volkspark, hvor han ønsker at forsvare arenaen for klubbens tilhængere.

"Jeg er ikke bekymret over, at St. Pauli teoretisk set kan rykke op," siger gambianeren til avisen Hamburger Abendblatt:"Vi spiller på hjemmebane på fredag. Vi kan ikke lide, når andre hold besøger os og tager point. Volksparkstadion tilhører os."

Men rivalerne er ivrige efter at skrive historie og vil gerne belønne sig selv for en enestående sæson på sæsonens korteste udebanetur, hvor de har mulighed for virkelig at gnide salt i såret på deres ærkerivaler."Som spiller drømmer man selvfølgelig om kampe som denne og aftener som denne," siger anfører Jackson Irvine til Abendblatt: "Det er det,man spiller fodbold for."

I tilfælde af oprykning har australieren allerede besluttet sig for at få en tatovering som souvenir. HSV vil forhindre ham i at få den lavet i weekenden.

Til kampens centrum: Hamburger SV vs. FC St. Pauli